League of Legends Eu West Nowy Team

Witam

Jako, że wróciłem do League of Legends, po wielu miesiącach, szukam teamu, lub stworzymy nowy do gier rankingowych 5v5.

Moje wymagania?

-Skype/ts3 + mikro

-min. 16 lat

-wysoka kultura osobista

-ok. 600 rozegranych gier + min. 50 rankingowych

O mnie?

-ponad 2700 rozegranych gier

-21 lat

-taktyki

-przywództwo

Zapraszam na skype, będę przeprowadzał testy 1v1 ze mną lub jeśli będzie więcej osób 1v1 2v2 3v3 ja będę wtedy obserwatorem.

Pozdrawiam

Cześc , chętnie dołączę do twojego teamu.Dodam Cię zaraz na Skype , to się dogadamy , spełniam wszystkie podane przez Ciebie wymagania

Yo, w sumie po hacku jakis kolek przeniosl mnie na westa, tak wiec nie mam tutaj teamu, chetnie dolacze do twojego, tak jak up, spelniam wszystkie wymogi.

Dodawać mnie na skypie i będę was testować:)

Zadzwonię jutro , dzisiaj już nie mam czasu

dodalem cie na skype, ale dzisiaj juz nie bede gral w lola, tak wiec bedziesz mogl mnie sprawdzic jutro, gdzies kolo 12.

btw. co ma ci dac test 1v1, powinienes raczej zgranie w grupie sprawdzac;)

#up

ogólnie sprawdzam poziom budowania postaci przeciwko różnym przeciwnikom. Jeśli zobaczę, że ktoś używa standardowego build'a z mobafire czy skądkolwiek indziej np. na tanka, gdzie to w ogóle nie działa, to wybacz, ale nie. W teamie osoby muszą umieć wymysleć własne buildy, które są zależne od przeciwników na jakich się natrafi.

Ja mogę zagrać tylko 15 lat i pół xD

to dodaj :)

#refresh

Ciągle drużyna jest budowana zapraszam

jaki nick w lolu z checia zagram, nie chce i nie zainstaluje skype mam ts3.

1550+ elo, 17 lat

yoł spelniam wymagania napisze do ciebie na skype nick lukas_gl.hf na skypie

1750+ elo

nick w grze Xyliganesso

Autor tematu zapewne typowy polaczek - 10 000 normali, 1100 elo i uważa się za dobrego gracza. (:

warn_ico.png
Offtop i obraza. - crracked

#up

nic nie wniosłeś do tematu więc nie offtopuj...

1100 elo to raczej Ty masz o ile nie mniej. Szkoda, że uważasz tak skoro nawet nie wiesz jak gram. Przykro mi z powodu twojego nieszczęścia, ale nie musisz innych obwiniać za to, że jesteś słaby.

Ja szukam graczy tylko, dlatego, aby mieć spokój z rankedami na soloq, bo mam dość randomów przegrywających mi grę.

@up

Jaki masz name w LoL'u?

@edit

jestem w grze, pisz.

Siemanko jeżeli to jeszcze aktualne to jestem zainteresowany

Witam

Jako, że wróciłem do League of Legends, po wielu miesiącach, szukam teamu, lub stworzymy nowy do gier rankingowych 5v5.

Moje wymagania?

-Skype/ts3 + mikro

-min. 16 lat

-wysoka kultura osobista

-ok. 600 rozegranych gier + min. 50 rankingowych

O mnie?

-ponad 2700 rozegranych gier

-21 lat

-taktyki

-przywództwo

Zapraszam na skype, będę przeprowadzał testy 1v1 ze mną lub jeśli będzie więcej osób 1v1 2v2 3v3 ja będę wtedy obserwatorem.

Pozdrawiam