Cześć wszystkim.
Ma ktoś ochotę od czasu do czasu - czasem częściej, czasem rzadziej, czasem wcale x) popykać w na EUW? Moja ekipa już jakiś czas temu się sypnęła z różnych powodów, zostałem właściwie sam. Mam tu na myśli tyle na ile czas wolny pozwoli. Czasem grywam wieczorem kilka partii, po tej powiedzmy 21/22, czasem zaczynam wcześniej, czasem wcale nie gram. Wiadomo jak jest
Głównie grywam normal drafty - blind pick to jakieś nieporozumienie - rankedy w zasadzie tylko kiedy mam wenę i więcej czasu.
Mój poziom to gold/plat, zależy ile mi się chce wbijać, zazwyczaj wbijam plat, potem przez nie-granie spadam i czasem zostaje na goldzie do końca sezonu, czasem wbijam plat z powrotem jeśli mi się chce - niespecjalnie mi zależy na ranku.
Czasem lubię sobie posprawdzać jakiś nowych champów, którymi nie grałem wcale lub rzadko, wtedy zazwyczaj feeduje i niespecjalnie się tym przejmuje, w końcu to normale Dużo się mówi o rage'owaniu i trolowaniu w lolu, ale nie praktykuję ani jednego, ani drugiego - takich też ludzi miałem i najlepiej się grało kiedy nikt się nie spinał. Graliśmy dla funu, czasem trolowaliśmy drużynę przeciwną, czasem randomów w naszym teamie, jeśli to były jakieś drące mordy toxiki i było jak najbardziej w porządku. Jeśli znajdą się tu porąbańcy z podobym, nieco może casualowym podejściem, to niezależnie od ranku czy doświadczenia chętnie popykam w wolnej chwili, powyzywam się od debili, a potem zaoram kolejną partię jak gdyby nigdy nic x)
Mój nick na EUW to: Dr Silas
Główna linia: mid
Potem, od najbardziej do najmniej ulubionej: dzungla > sup > top > adc
Btw. jeśli ktoś z EUNE zastanawia się nad przeprowadzką na EUW to powiem tak. Od początku, odkąd gram w (bodaj od sezonu 2/3) grałem na EUNE. Do EUW przeniosłem się, patrząc przez pryzmat całości, stosunkowo niedawno - z kilku prostych względów. Krócej się czeka na mecz, ponieważ jest więcej graczy, ponoć poziom jest lepszy, ale nie zauważyłem jakoś tego specjalnie x) i nie wyłączają draftów o 24! To była moja największa bolączka poza długim czekaniem w que. I muszę przyznać, że z tych kilku powodów to lepszy serwer, więc jeśli ktoś myślał nad przeprowadzką, to zapraszam.