Proszę was pomóżcie mi, mam clienta ACE, ale kiedy summonuje sie postać klient się Freezuje ;/ ( tzn Zawiesza ) pomózcie mi..
League of Legends Freeze :|
reinstalle zrob..
Napisze to po raz kolejny...zassaj zwykłego clienta, nie ACE.
ThePixel, w normalnym nie daje mi sie zupdatowac! przy sciaganiu error 19% wychodzi -.-
ThePixel, w normalnym nie daje mi sie zupdatowac! przy sciaganiu error 19% wychodzi -.-
Jeżeli normalnego nie da się "zupddatowac" to ściągnij Manual Patche, tego pełno jest..
Skoro takieś mądre, mam 1 opcje, powiedzcie mi jak sie instaluje Net Framework 3.5? bo nie mam tego picu -.- a przy instalc ewyskakuje blad . ;,
Same bledy masz, a to blad w LoL, a to blad podczas instalacji Net Framework 3.5...Moze maly formacik? :>
Nie wiem co mozna poradzic, sciagasz stad: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displaylang=en
i instalujesz, ale jak bedzie blad, to sam nie wiem. POdczas instalacji musisz wylaczyc wszystkie programy (chyba).
Same bledy masz, a to blad w LoL, a to blad podczas instalacji Net Framework 3.5...Moze maly formacik? :>Nie wiem co mozna poradzic, sciagasz stad: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displaylang=eni instalujesz, ale jak bedzie blad, to sam nie wiem. POdczas instalacji musisz wylaczyc wszystkie programy (chyba).
Jeżeli nie pomoże to polecam zainstalować najnowszego DX 9-tkę (nawet jeżeli masz 10/11), bo on często z NetFW idzie w parze.
IraastuŚ, dobrze kolego ale powiedz mi jak sie instaluje net frameworka, niektorzy mowia ze od 1.0 do 1.1 do 1.5 ( ... ) i tak dalej... powiedzcie mi lub napisz na gg iraasta i wejdziemy na teamviewer i zobaczymy,Dzz to nie od formata ciagle mi sie wiruski wykrawaja a tak to robie skany
IraastuŚ, dobrze kolego ale powiedz mi jak sie instaluje net frameworka, niektorzy mowia ze od 1.0 do 1.1 do 1.5 ( ... ) i tak dalej... powiedzcie mi lub napisz na gg iraasta i wejdziemy na teamviewer i zobaczymy,Dzz to nie od formata ciagle mi sie wiruski wykrawaja a tak to robie skany
Wystarczy że zainstalujesz najnowszą wersję, taką jak DezetzetuŚ Ci dał link. Nie musisz instalować żadnych wcześniejszych.
I jak mówię, wszystkie DX'y poprzednie: DX - Microsoft
Trzym się :*
Proszę was pomóżcie mi, mam clienta ACE, ale kiedy summonuje sie postać klient się Freezuje ;/ ( tzn Zawiesza ) pomózcie mi..