League of Legends i problem z przyblizaniem/oddalaniem

Witam jako ze mam uszkodzonego scrolla w myszce i niestety czesto mam problem z oddaleniem kamery czy istnieje jakis program sposob zebym mogl to zrobic za pomoca klawiszy na klawiaturze w wielu grach jest taka mozliwosc poprzez wcisniecie PageUP/PageDown niestety w lolu to nie przechodzi wiec tu pojawia sie moje pytanie czy ktos za pomoca klawiatru potrafi przyblizac czy tez oddalac ekran jesli tak prosze o porade jak to zrobic

Nie jestem pewny, ale możliwe, że przybliżanie/oddalanie są przypisane bindem do scrolla i można chyba go zmienić. W grze Esc>Bind keys (czy coś takiego)>jedziesz w dół, ale głowy sobie uciąć nie dam.

@Edit

Sprawdziłem i jednak nie ma takiej opcji. W oczy kiedyś rzuciło mi się "scroll", ale to do przesuwania kamerki.

zmien w ustawieniach na +/- lub inny klawisz

Kup nową myszke , easy ;]

Kup nową myszke , easy ;]

Wiesz akurat nie zamierzam wymieniac dobrej myszki za ktora zaplacilem 170 zl bo mnie na dzien dzisiejszy na druga nie stac i szukam sposobu a nie zakupu

zmien w ustawieniach na +/- lub inny klawisz

Chetnie tylko ze takiej opcji w ustawieniach nie ma

Skoro scroll nie dziala w twojej myscze to oznacza ze nie jest dobra , akurat ja to potrzebuje scroll'a do wielu zadan na komputerze.

Nie mowie ze masz wydac 170 zl ....

anyway jak nie masz 200 zl na new to polecam:

http://allegro.pl/myszka-logitech-g400-3600dpi-nowa-rewizja-8przyc-i2914405576.html

No o to chodzi ze juz ma swoje lata a reszta myszki dziala bez zarzutu :) naszczescie problem zostal rozwiazany :)

a jak? często mnie to wnerwia, jak przeglądam jakiś temat autor mówi że problem rozwiązany i olewa reszte...

może nas oświecisz jak rozwiązałeś problem?

Ja mam swoją myszkę za 40 złotych już piąty rok i wszystko działa. Firma zaczyna się na "Tusc...", bo reszta się starła. Nie ogarniam tego sprzętu za pare baniek który się psuje po kilku miesiącach.

a jak? często mnie to wnerwia, jak przeglądam jakiś temat autor mówi że problem rozwiązany i olewa reszte...może nas oświecisz jak rozwiązałeś problem?

Problem rozwiazany bo zyczliwy internauta zrobil mi bind jezeli juz tak Ci zalezy to moge sie nim podzielic:)

Odpalasz PageUP/Down odpowiada za scroll

http://www.speedyshare.com/k5f2D/whell.exe

@up

no widzisz , teraz jak ktoś będzie miał ten problem to przeglądając ten temat nie odejdzie z niczym tylko ma rozwiązanie :3

Witam jako ze mam uszkodzonego scrolla w myszce i niestety czesto mam problem z oddaleniem kamery czy istnieje jakis program sposob zebym mogl to zrobic za pomoca klawiszy na klawiaturze w wielu grach jest taka mozliwosc poprzez wcisniecie PageUP/PageDown niestety w lolu to nie przechodzi wiec tu pojawia sie moje pytanie czy ktos za pomoca klawiatru potrafi przyblizac czy tez oddalac ekran jesli tak prosze o porade jak to zrobic