League of legends jaki server

Od dłuższego czasu gra na serwerze Eu Nordic&East w Lola i ta gra zaczyna mnie denerwować bo ciągle dobiera mi same nooby co z tego że ubije z 20 a i tak przegram ;/ Dlatego pytam się was jaki server jest lepszy North America czy N&E.Jeżeli ktoś gra na jednym z tych2 serwów niech napisze .

"Dopierać" to sobie możesz spodnie albo koszulkę, ale mniejsza z tym. Trafiają się nooby = znajdź sobie chociaż jedna osobę do grania, IMO grać w LoL'a bez znajomych na skype/vent/ts jest bez sensu. ja osoboście gram zazwyczaj z 2 osobami, czasami nawet się pełen team trafia i jest o wiele fajniej i łatwiej.

Znajdź ludzi i graj premade'y. Ja osobiście byłbym chętny, ale przyznam się bez bicia że zbytnio grać nie umim. :(

Ja gram na NA. Owszem, mam też konto na EU Nordic East, ale lepiej jest na NA.

Kiedy nabiłem 20 lvl (teraz mam 25), postanowiłem, że sprawdzę, czym się różni EU od NA. Pierwsze-zdecydowanie mniej lagów. Oczywiście, po pierwszym zalogowaniu się wybieram poziom zaawansowania. I to jest to. Pomyślałem, że trochę oszukam, i wziąłem najniższy. Pierwszy mecz. Mam wrażenie, że grają lepiej niż większość graczy na NA. Gdy podeszli pod bazę, pytam się: Graliście kiedyś na amerykańskim serwerze? Wszyscy odpowiedzieli tak. Był też jeden polak. Pytam się: to jaki masz lvl na NA? Of course 30.

A teraz wrażenia z NA:

Dość wysokie pingi. Wybrałem poziom zaawansowania jako średnio-zaawansowany w tym typie gier (wtedy tak było). Ledwo skończyłem basic tutoriala i battle traininga, i idę grać normale. Raz wygrałem mecz w 11 minut(no przecież kto by znał opcję poddania się na tym lvlu?). Masterem Yi. Build: berserki,3x vamp scepter,i ledwie bf sword i wygrywam. Jako jedyny ubijałem draga na 3v3(wtedy grałem tylko 3v3). Amerykanie to porażka. Ale są też tacy, co umieją grać. Ale jeśli chcesz nauczyć się grać od podstaw do rankedów, zacznij na NA. To jest opcja dla newbie. Ale jeśli chodzi o ciebie-graj na EU, to jest większe wyzwanie.

Od dłuższego czasu gra na serwerze Eu Nordic&East w Lola i ta gra zaczyna mnie denerwować bo ciągle dobiera mi same nooby co z tego że ubije z 20 a i tak przegram ;/ Dlatego pytam się was jaki server jest lepszy North America czy N&E.Jeżeli ktoś gra na jednym z tych2 serwów niech napisze .