Witam!
Co sądzicie o championie z Francji "Le Blanc" xD Ile będzię trwał maintance jeszcze ? I ostatnie pytanie: Ile będzie kosztowała?
Witam!
Co sądzicie o championie z Francji "Le Blanc" xD Ile będzię trwał maintance jeszcze ? I ostatnie pytanie: Ile będzie kosztowała?
Ona jest już w grze, 3k IP :-)
Strasznie OP postać...
3 CC, silence, snare, slow.
Od 5lvl'a postać bez żadnego disabla, nie ma z nią szans, system ucieczki ala, ulti Kassadina, Q + zcastowane po nim ulti jedzie strasznie dużo hp nawet tanko w end game, czyni z niej postać totalnie przesadzona od czasów Xin'a. Szykuje się nerf.
Mi się ciągle wali ten launcher, pisze że rejected... jak już wprowadzony jest :|
Edit
Postać przypadła mi do gustu xD Pownerwiam innych xD
Pomóżcie mi bo to nie działa :
ACE - Client Diagnostic (v1.00)
-------------------------------
script root: C:\Games\League of Legends
script name: ace_diagnostic.exe
OPERATING SYSTEM
----------------
Type: Microsoft Windows XP Professional (X86)
Service Pack: Dodatek Service Pack 3
system root: C:\WINDOWS
install date: 2009/11/27
current date: 2010/11/03
REGISTRY VALUES
---------------
ACE Version: 2.47.2
install dir: C:\Games\League of Legends
last update: 2.47.2 (state: done)
default svr:
CLIENT CONFIGURATION
--------------------
LoL version: 1.0.0.103
Server: european
PvP.net lang: English (US)
GameClt lang: English (US)
SCAN RESULTS
------------
= basic structure =
ACE root: ok
BKP root: ok
MOD root: ok
= current addons =
skinlol: not installed
LeagueT: not installed
LoadScr: not installed
DarkLoL: not installed
Patcher: installed
= ACE files =
HeroPak: ok
KB config: ok
LP config: warning
EU server: ok
US server: ok
EU flash: ok
US flash: ok
chat EU: ok
chat US: ok
News DE: ok
News GB: ok
News US: ok
News ES: ok
News FR: ok
CP file: ok
DL file: ok
IE file: ok
LS file: ok
LT file: ok
ACE icon: ok
= essential LoL files =
main GameFile: ok
main AirAnim: ok
main SvrScript: ok
Strasznie OP postać...3 CC, silence, snare, slow.Od 5lvl'a postać bez żadnego disabla, nie ma z nią szans, system ucieczki ala, ulti Kassadina, Q + zcastowane po nim ulti jedzie strasznie dużo hp nawet tanko w end game, czyni z niej postać totalnie przesadzona od czasów Xin'a. Szykuje się nerf.
Ty to kazda nowa postac mowisz, ze OP, patrzac na graczy dla mnie ta postac jest slaba. dobra na early, straaasznie slaba w endzie. zobaczymy jak ktos ogarniety bedzie Nia gral, narazie pierwsze wrazenie na - .
Tak, tak ^ ^ piszę o ogarniętych graczach.
Postać sama w sobie jest potężna 1v1, (patrząc na same CC) a że ktoś nią nie ogarniał to nie znaczy, że jest zła, sam skill W, wnosi tyle do rankowych gier, że hej.
Pasyw ratujący d*pę, przepotężny nuke z Q + ulti + E (którym ciężko trafić, bynajmniej) czego chcieć więcej? typowy carry char. Na którego jedyne combo to focus ew, disable w postaci silenc'a kassa czy malza.
Raychelle,
Ściągnij najnowszą wersje klienta dostępna na stronie + najnowszy patch i powinno działać.
Ja używam ACE Client, teraz mam błąd "Retrieving version information...." Pomóż Pixel, jesteś moją ostatnią nadzieją. ;>
'
Przynajmniej oryginalna jestem ^^
Strasznie OP postać...3 CC, silence, snare, slow.Od 5lvl'a postać bez żadnego disabla, nie ma z nią szans, system ucieczki ala, ulti Kassadina, Q + zcastowane po nim ulti jedzie strasznie dużo hp nawet tanko w end game, czyni z niej postać totalnie przesadzona od czasów Xin'a. Szykuje się nerf.
Taa, xin jest totalnie ovpwrd. Odnośnie Le Blanc to jeszcze nią nie grałem, zapowiada się hmm... nudno? Nic nowego nie wprowadza do LoL'a oprócz teleportu z możliwością powrotu.
Zostaje przy Ewelince.
=
Uzyskam kiedyś odpowiedz na mojego posta? :<
Uzyskam kiedyś odpowiedz na mojego posta? :<
Pobierz zwykły nowy klient i będzie po sprawie
Iraasta, nie bądz Alfą i Omegą, pobierałam go i na próżno, zatrzymywał się przy 19%-tach.
Edit
Majcie łoczy na tabliczkach http://yfrog.com/65errorlolop .
Edit 2
11/03/2010 22:02 [iNFO] Solid LauncherLib [1.0.0.33] initializing...
11/03/2010 22:02 [iNFO] Add App[League of Legends Launcher] Exe[C:\Games\League of Legends\lol.launcher.exe] to Windows Firewall
Taa, xin jest totalnie ovpwrd. Odnośnie Le Blanc to jeszcze nią nie grałem, zapowiada się hmm... nudno? Nic nowego nie wprowadza do LoL'a oprócz teleportu z możliwością powrotu.Zostaje przy Ewelince.=
Nic nowego? potężny nuke, + 3x crowd controll (silence, snare, slow) to juz ja czyni mocnym pickiem na rankedy, dodać do tego escape mechanizm, wprowadza to sporo nowych taktyk na powazniejszych rozgrywkach.
Raychelle,
Sciągnij nowego klienta: http://lol-client.tk/index.php?page=Thread&threadID=70
+ wszystkie dzisiejsze patche: http://lol-client.tk/index.php?page=Board&boardID=16
Też to miałem, ponieważ dzisiejszy patch był po prostu w innym skrypcie pisany czy coś w ten deseń i gryzł się ze starymi wersjami klienta (tego podstawowego, bez patchy)
Uratowałeś mnie! I love you
Zassysam to http://lol-client.tk/index.php?page=Thread&threadID=345 bo mam głównego
passyw ala ulti shaco.. nie kasadin
ogolnie mix wszystkiego;P
Kto napisał, że pasyw ala kassadin? n/c
facepalm xD
Jedyna osoba, ktora powinna je**ac facepalma to ja i moderatorzy.
SYSTEM UCIECZKI ALA ULTI KASSADINA a nie PASYW, CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!
Ehh pobrałam tego Fix'a 201 mb, zainstalowalam i nnic , Nadal rejected by server -,-
edit
działa ale freeze game jest, pomozcie mi lub powiedzcie co z tym zrobic;/
Radzę zassać normalnego clienta, bo ACE po ostatnim update, strasznie zbugowany jest...
Radzę zassać normalnego clienta, bo ACE po ostatnim update, strasznie zbugowany jest...