League of Legends - Lee Sin ślepy mnich w jungli

Siemaa. Nagrałem ostatnio kolejną grę z League of Legends. Tym razem był to ranked duo lee sinem w jungli. Zapraszam do oglądania i oceniania !

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=MRScYkLSKfA&feature=plcp

Obejżałem do ok 10 minuty i jest ok. Potem dokończe. Polecam smartcasta lee sinem na W. Przyjemniej to idze.

- Trzeba było bić te moby.

- Ok

- Już nie debilu -.-'

xD

10:05 OP :P

15:58 Padłem xD

A i polecam zaczynać jungle z Vampiric Scepterem.

A i powiedz dla kolegi, że combo LB wygląda E>Q>R>W (na dobite), a nie Q>R>W>E i z tym Q i R musisz się zmieścić zanim E wrzuci snare'a. Większy DMG.

No dla mnie żaden szał. Dwie minuty jeszcze obejrzałem z przymknięciem oczu i powiem szczerze że d*py nie urywa. Totalnie mnie zrypała wasza rozmowa o ekscytacji nad sprzedażą czempionów. Do czego jeszcze bym się przyczepił? Głos. No nie wiem albo se wydmuchaj kinola to lepiej ci pójdzie albo poczekaj z nagrywaniem aż twój głos się w pełni wykształci. Strasznie się go słucha.

Tak, miałem katar, i miałem trochę "zapchany" nos .

Obejżałem do ok 10 minuty i jest ok. Potem dokończe. Polecam smartcasta lee sinem na W. Przyjemniej to idze.- Trzeba było bić te moby.- Ok- Już nie debilu -.-'xD10:05 OP 15:58 Padłem xDA i polecam zaczynać jungle z Vampiric Scepterem.A i powiedz dla kolegi, że combo LB wygląda E>Q>R>W (na dobite), a nie Q>R>W>E i z tym Q i R musisz się zmieścić zanim E wrzuci snare'a. Większy DMG.

Bardzo dziękuję za pozytywny komentaz . Koledze już przekazałem :)

"W której minucie się respią te te"

I gra rankingowe...

Renegar a nie czasem Rengar?

I wgle Zyra na supporta? Co twój kolega ćwiczy?

No ale po co ten hejt? :D Może jest trochę "nieogarnięty", jeśli można to tak nazwać, no ale może się uczy czy coś :P Mi się tam filmik podoba. Pewnie przez to, że widziałem już tyle tego crapu gorszego od tego gameplayu.

Włączyłem losowy fragment i słyszę: "wiesz że jak jedna osoba użyje heala, a potem druga to ten drugi będzie o połowę słabszy?"

No shit Sherlock. W opisie spella masz wyraźnie napisane: healowanie sojuszników jest skuteczne tylko w 50%, a nie tak jak samego siebie. A czasy kiedy heal osłabiał wszystkie inne nadchodzące heale (o ile pamiętam tak właśnie to wyglądało) zmieniły się z nadejściem nowego sezonu.

Poza tym zgadzam się z Silvachem... jak można grać ranki bez podstawowej wiedzy? Musisz przecież wiedzieć - przykładowo - czas spawnów na jungle, bo przecież nigdy nie wiesz czy cię tam los nie rzuci. Potem człowiek ma radochę bo przeciwna Anivia do około 25 minuty nie zdobywa ani jednego blue, bo ma się większą kontrolę nad jungle wroga niż przeciwny team. Innych błędów wytykać mi się nie chce.

Siemaa. Nagrałem ostatnio kolejną grę z League of Legends. Tym razem był to ranked duo lee sinem w jungli. Zapraszam do oglądania i oceniania !

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=MRScYkLSKfA&feature=plcp