Nie widzę tutaj żadnej rewelacji. Ile czasu Ci to zajęło ?Jeżeli robisz to z pasji, rób to dalej i nie patrz na nasze komentarze.
Biorąc pod uwagę to, że mój PC wyłączył się 3 razy oraz to, że po pewnym czasie nie chciał się odpalić ponownie i kontynuować mogłem dopiero następnego dnia - to łącznie z 6-7 godzin. Jak pisałem, zero tu jakiegokolwiek profesjonalizmu i jest to mój pierwszy film tego typu. Montaż jest słaby, ale jestem pewien że zrobiłbym to o wiele, wiele lepiej, ale podczas edycji filmu całość się zacinała i mogłem efekty zobaczyć niestety dopiero po zapisaniu tego na dysk. Plik ogólnie waży 1,15 GB i zapisywał się 2 godziny - więc jakiekolwiek poprawki nie wchodzą w grę... musiałbym za każdą poprawką poświęcać 2 godziny na to, żeby zobaczyć, czy poprawka coś wniosła lub nie - czyli można nawet pokusić się o stwierdzenie, że robiłem to poniekąd na ślepo, na czuja.
No nic, odpuszczę sobie tworzenie takich filmików dopóki nie uda mi się zarobić na coś lepszego.
Ale to, że o tym Wam piszę nie oznacza, że zwalam wszystko na sprzęt. Mam nadzieję, że jeśli komuś mimo wszystko się spodoba, to zostawi jakąś łapkę, abym wiedział, że nie jest to aż tak złe. Jeśli jednak jest inaczej, możecie oczywiście zostawić kciuka w dół, ale chętnie bym poczytał również komentarze na temat filmu. Tylko postarajcie się napisać coś więcej niż "1/10" lub jak pewien kolega trochę wyżej pisząc "słabe" .