League of Legends Movie Video [LoLMV] - Lamenting Rift

Witajcie, stworzyłem coś takiego, podchodzącego pod AMV, lecz w Uniwersum gry League of Legends - czyli LoLMV :).

Trochę się namęczyłem (mam dość wiekowy sprzęt...), jest również kilka błędów, o profesjonalizmie nie wspomnę - zerowy. Ale podobało mi się tworzenie tego i mam nadzieję, że Wam efekt też się spodoba. Zapraszam do subskrypcji, czasami wrzucam jakieś filmiki, jeśli mnie coś natchnie - planuję za niedługo może rozpocząć jakąś pierwszą moją serię, może właśnie z LoLa, hmm...

Link: https://www.youtube.com/watch?v=DNuHvDzPBDQ

Pozdrawiam :).

słabe ;/

Nie widzę tutaj żadnej rewelacji. Ile czasu Ci to zajęło ?

Jeżeli robisz to z pasji, rób to dalej i nie patrz na nasze komentarze.

Nie widzę tutaj żadnej rewelacji. Ile czasu Ci to zajęło ?Jeżeli robisz to z pasji, rób to dalej i nie patrz na nasze komentarze.

Biorąc pod uwagę to, że mój PC wyłączył się 3 razy oraz to, że po pewnym czasie nie chciał się odpalić ponownie i kontynuować mogłem dopiero następnego dnia - to łącznie z 6-7 godzin. Jak pisałem, zero tu jakiegokolwiek profesjonalizmu i jest to mój pierwszy film tego typu. Montaż jest słaby, ale jestem pewien że zrobiłbym to o wiele, wiele lepiej, ale podczas edycji filmu całość się zacinała i mogłem efekty zobaczyć niestety dopiero po zapisaniu tego na dysk. Plik ogólnie waży 1,15 GB i zapisywał się 2 godziny - więc jakiekolwiek poprawki nie wchodzą w grę... musiałbym za każdą poprawką poświęcać 2 godziny na to, żeby zobaczyć, czy poprawka coś wniosła lub nie - czyli można nawet pokusić się o stwierdzenie, że robiłem to poniekąd na ślepo, na czuja.

No nic, odpuszczę sobie tworzenie takich filmików dopóki nie uda mi się zarobić na coś lepszego.

Ale to, że o tym Wam piszę nie oznacza, że zwalam wszystko na sprzęt. Mam nadzieję, że jeśli komuś mimo wszystko się spodoba, to zostawi jakąś łapkę, abym wiedział, że nie jest to aż tak złe. Jeśli jednak jest inaczej, możecie oczywiście zostawić kciuka w dół, ale chętnie bym poczytał również komentarze na temat filmu. Tylko postarajcie się napisać coś więcej niż "1/10" lub jak pewien kolega trochę wyżej pisząc "słabe" :).

Według mnie to niektóre momenty były naprawdę fajnie sklejone, to muszę przyznać, ale wydaje mi się że muzyka nie pasuję za bardzo do tego filmiku jakoś tak nie łączy się z tym, ale na pewno z czasem będziesz tworzył coraz to lepsze filmy tylko musisz trochę czasu poświęcić na to, tyle ode mnie. Pozdrawiam. :)

Eee tam mi się podoba :) tylko trochę w złym momencie ucięte ;/

Możesz podać nazwe utworku z filmiku ;)

Możesz podać nazwe utworku z filmiku

Axel Coon - Lamenting City

Dzięki za pozytywne opinie, oraz za wartościową krytykę :).

Tylko, że AMV oznacza "Anime Music Video", a nie "Anime Movie Video". Wiesz, że movie=video? Uśmiałem się jak nigdy z tego "Lol movie video". Szczerze mówiąc kiepsko zrobione, takie nie wiadomo co, ani muzyka do tego nie pasuje, ani te sceny nie specjalnie mają sens, taka randomowa sklejka randomowych urywków z internetu.

Tylko, że AMV oznacza "Anime Music Video", a nie "Anime Movie Video". Wiesz, że movie=video? Uśmiałem się jak nigdy z tego "Lol movie video". Szczerze mówiąc kiepsko zrobione, takie nie wiadomo co, ani muzyka do tego nie pasuje, ani te sceny nie specjalnie mają sens, taka randomowa sklejka randomowych urywków z internetu.

Mój błąd, miałem oczywiście na myśli LoL Music*** Video, dzięki za uwagę ;). Już poprawiłem.

W zamierzeniu właśnie miała to być sklejka takich urywków, tylko gorzej z wykonaniem. Ale trudno. Kiedyś na pewno to poprawię :).

#EDIT (Nawet teraz musiałem zedytować posta, znowu napisałem Movie :P.

Witajcie, stworzyłem coś takiego, podchodzącego pod AMV, lecz w Uniwersum gry League of Legends - czyli LoLMV :).

Trochę się namęczyłem (mam dość wiekowy sprzęt...), jest również kilka błędów, o profesjonalizmie nie wspomnę - zerowy. Ale podobało mi się tworzenie tego i mam nadzieję, że Wam efekt też się spodoba. Zapraszam do subskrypcji, czasami wrzucam jakieś filmiki, jeśli mnie coś natchnie - planuję za niedługo może rozpocząć jakąś pierwszą moją serię, może właśnie z LoLa, hmm...

Link: https://www.youtube.com/watch?v=DNuHvDzPBDQ

Pozdrawiam :).