League of Legends - Pomagaj i Graj

Witam wszystkich serdecznie. Zapewne na tym forum znajdzie się nie jeden miłośnik gry gatunku MOBA, jaką jest League of Legends.

Podczas gry wspaniale się bawimy współpracując z członkami naszej drużyny, niszcząc drużynę przeciwnika. Niestety, niejednokrotnie jesteśmy zawiedzeni umiejętnościami strategicznymi naszych sprzymierzeńców i przegrywamy grę z uczuciem niedosytu.

Ja, Blooblan, jako miłośnik League of Legends, chciałbym prosić Was o to, abyście tworząc nowe konto w LoL'u powoływali się na mnie klikając w ten link: /?ref=4d5e84e13af80611073032 W ten sposób zostanę nagrodzony różnymi tytułami na stronie główniej LoL'a oraz samej grze.

Dziękuję za każde założone konto moim linkiem, oraz wbicie minimalnie 5 lvl'u.

Życzę miłej zabawy w świecie League of Legends.

Pozdrowienia, Blooblan.

league-of-legends-screenshot-riot-games-m.jpg_6e2a229bcf.jpg

Tępić i banować jednopostowców z ref linkiem.

Sam możesz sobie nabijać. Wyślij sobie to do przyjaciół na facebooku, a nie forum zaśmiecasz.

On bynajmniej napisał , że to ref :P

Kup sobie pkt ip płatne a nie menelujesz tutaj...

Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd znajdź sobie coś innego do roboty niż zaśmiecanie forum np. wyjdź z domu!!

Widać w dodatku że konto zostało zrobione tylko po to by zniżyć się do do dna i żebrać o pomoc jak pies POSZOŁ WON JEWREJSKA ŻOPO!!

@up

Zgadzam się z panem :P

dobrze powiedziane :D

Ale jak się rozpisał żeby wstawić ten link a po za tym komu by się chciało tworzyć nowe konto w lolu by on mógł cos dostac.

Temat został zamknięty. Powód: Refa kasuje, temat zamykam ,a autora warnuje. Na co wy spamujecie ludzie?

Witam wszystkich serdecznie. Zapewne na tym forum znajdzie się nie jeden miłośnik gry gatunku MOBA, jaką jest League of Legends.

Podczas gry wspaniale się bawimy współpracując z członkami naszej drużyny, niszcząc drużynę przeciwnika. Niestety, niejednokrotnie jesteśmy zawiedzeni umiejętnościami strategicznymi naszych sprzymierzeńców i przegrywamy grę z uczuciem niedosytu.

Ja, Blooblan, jako miłośnik League of Legends, chciałbym prosić Was o to, abyście tworząc nowe konto w LoL'u powoływali się na mnie klikając w ten link: /?ref=4d5e84e13af80611073032 W ten sposób zostanę nagrodzony różnymi tytułami na stronie główniej LoL'a oraz samej grze.

Dziękuję za każde założone konto moim linkiem, oraz wbicie minimalnie 5 lvl'u.

Życzę miłej zabawy w świecie League of Legends.

Pozdrowienia, Blooblan.

league-of-legends-screenshot-riot-games-m.jpg_6e2a229bcf.jpg