Otóż po dzisiejszej aktualizacji mam problem z lolem.Dawniej grałem bez problemu w stałych 60fps, teraz po aktualizacji spadło do stałych 30.Jest bardzo irytujące.Niezależnie czy dam na najwyższe czy najniższe wciąż mam 30fps.Limit fps nie jest ustawiony.
League of legends problem
Zwykle każda aktualizacja obniżała u mnie wartość fps jednak po paru dniach niby wszystko wracało do normy. Sprawdź cz nie zmieniły ci się ustawienia grafiki i zwróć uwage na synchronizacje pionową.
Sprawdzałem opcje wielokrotnie Wszystko tak jak ma być.
Jeśli mogę się podpiąć.
Właśnie ściągnąłem lola zrobiłem pierwszy trening ashe, później myślę sobie ze zagram jeszcze ten battle training garenem i tu pojawił się problem. Nie mogę się połączyć gdyż rzekomo mam firewalla, a doskonale wiem że nie mam nic takiego włączonego gdyż nie posiadam żadnego antywirusa itd itp.
Co może być przyczyną?
@Bojler zapora sieciowa, wyłączysz ją w panelu sterowania.
@TequPlay, możesz zrobić naprawe plików gry, jakaś szansa jest że cokolwiek to da..
Też zagrałem mecz, wczoraj miałem stałe 80fps, a tu nagle lekko ponad 30?! Właśnie restartuje pc i zobaczę czy coś się zmieniło.
Wina patcha. Stable 60> stable ~37 niezależnie czy medium czy v. high.
Poczytalem na necie i ludzie pisza zeby przywrocic domysle i wylaczyc Anti-aliasing.
Lol, dałem domyślne i mi skoczyło do 140fps, zmieniłem na stałe 60 i działa jak dawniej.Dzięki, obeszło się bez ruszani anti-aliasing
Otóż po dzisiejszej aktualizacji mam problem z lolem.Dawniej grałem bez problemu w stałych 60fps, teraz po aktualizacji spadło do stałych 30.Jest bardzo irytujące.Niezależnie czy dam na najwyższe czy najniższe wciąż mam 30fps.Limit fps nie jest ustawiony.