League of legends problem

Otóż po dzisiejszej aktualizacji mam problem z lolem.Dawniej grałem bez problemu w stałych 60fps, teraz po aktualizacji spadło do stałych 30.Jest bardzo irytujące.Niezależnie czy dam na najwyższe czy najniższe wciąż mam 30fps.Limit fps nie jest ustawiony.

Zwykle każda aktualizacja obniżała u mnie wartość fps jednak po paru dniach niby wszystko wracało do normy. Sprawdź cz nie zmieniły ci się ustawienia grafiki i zwróć uwage na synchronizacje pionową.

Sprawdzałem opcje wielokrotnie :) Wszystko tak jak ma być.

Jeśli mogę się podpiąć.
Właśnie ściągnąłem lola zrobiłem pierwszy trening ashe, później myślę sobie ze zagram jeszcze ten battle training garenem i tu pojawił się problem. Nie mogę się połączyć gdyż rzekomo mam firewalla, a doskonale wiem że nie mam nic takiego włączonego gdyż nie posiadam żadnego antywirusa itd itp.
Co może być przyczyną?

@Bojler zapora sieciowa, wyłączysz ją w panelu sterowania.

@TequPlay, możesz zrobić naprawe plików gry, jakaś szansa jest że cokolwiek to da.. :D

Też zagrałem mecz, wczoraj miałem stałe 80fps, a tu nagle lekko ponad 30?! Właśnie restartuje pc i zobaczę czy coś się zmieniło.

Wina patcha. Stable 60> stable ~37 niezależnie czy medium czy v. high.

Poczytalem na necie i ludzie pisza zeby przywrocic domysle i wylaczyc Anti-aliasing. :)

Lol, dałem domyślne i mi skoczyło do 140fps, zmieniłem na stałe 60 i działa jak dawniej.Dzięki, obeszło się bez ruszani anti-aliasing :)

Otóż po dzisiejszej aktualizacji mam problem z lolem.Dawniej grałem bez problemu w stałych 60fps, teraz po aktualizacji spadło do stałych 30.Jest bardzo irytujące.Niezależnie czy dam na najwyższe czy najniższe wciąż mam 30fps.Limit fps nie jest ustawiony.