League of Legends - Pytanie

Siemka, mam pytanko apropo tej gry, mmorpg'i mnie już nudzą a MOBA mnie wciągają jak odkurzacz.

Grałem w SMITE, Dota 2, heroes of the storm i w każder z tych kier dało się umm "wyglądać unikalnie" w sensie w SMITE dało się zdobyć skina rzadkiego przez jakiś czas potem już nie, w dota 2 można mieszać party z różnych setów + community items, w Hots są skiny normalne, rzadkie, bardzo żadkie, unikalne i bardzo rzadkie epickie które ma mało kto + mounty.

A czy Lol ma takie coś ? mam bzika na punkie unikalności swojej postaci, chciałbym wyglądać inaczej niż wszyscy czy tylko jakieś określone skiny na określone postacie i tyle?

Proszę o odpowiedź.

LoL tak jak w Smite ma po prostu skiny. W Smite w większości przypadków są to recolor'y, gdzie w LoLu dodawane są dodatkowe efekty do skilli by odpowiadały one skinowi.

Określone skille i wprowadzone niedawno zmiany kolorów. To wszystko co oferuje LoL. Skiny wprowadzające większe zmiany kosztują 1820 i 3250 rp.

Każda postać ma po kilka swoich skinów, jedna tańsze drugie droższe. Te droższe często zmieniają wygląd skilli, czasem nawet animacje (np. zombie brand).

To troszkę szkoda...A jakieś urozmaicenie dają ? coś dla czego warto bić ten 30lvl ?

Jest system run i masterów pozwalający w pewnym stopniu spersonalizować sobie postać. Do tego skiny na dużo większym poziomie niż w innych moba aktualnie wychodzą. Zmienione animacje, skille, głos, interakcja z różnymi postaciami. 30 lvl umożliwia Ci granie rankedów jak i w pełni sił postaciami

Skiny takie jak w wiekszosci moba. Recolory, a te drozsze (a co za tym idzie rzadsze) jakies zmiany w modelu + skillach czy animacjach. I nie sa na "duzo wiekszym poziomie". Sorka, ale dota przoduje w skinach, tego nic nie zmieni. Niektore skiny sa juz nie do kupienia, wiec w pewien sposob unikalne. Wiem ze kiedys rito zezwalal na ich kupno przez okreslony czas i znow znikaly. 30 lvl nic nie daje (procz rankingowych). Ostatnio wprowadzili jeszcze mega drogie pakiety kolorow do zmiany kolorystyki postaci.

A runy i masterki to "g" a nie personalizacja.

Czyli mogę mieć jakiś skin i przerobić go kolorami według swoich upodobań ? czy są określone palety kolorów?

To że drogie to nic, i tak nie mam na co wydawać.

Nie, nie możesz przerobić skinów na kolory jakie Ci się podobają w LoLu, ale dodane są recolory coś jak w HoTsie :)

Większość skinów ma określoną niezmienną barwę, dopiero ostatnio zaczęli wprowadzać "recolory" tylko że takowe nie są jak na razie do wszystkich postaci i są to także z góry określone palety kolorów.

Jeżeli chodzi o unikalność skinów to LoL faktycznie byłby dobrym wyborem, ale kilka lat temu gdzie można było dorwać skiny które teraz uchodzą za "klasyczne", a widok ich w grze zazwyczaj okraszony jest miłymi wypowiedziami na czacie w stylu "lol nice skin bro". Teraz się co nieco pozmieniało tak więc Riot próbuje wycisnąć ostatnie grosze z graczy rzucając na lewo i prawo nowymi, ładnymi skinami których unikalność jest nijaka. Raz na rok pojawia się godny ultimate skin który kosztuje 3250 RP dając posiadaczowi oprócz całkowitych zmian wyglądu modelu postaci, umiejętności, nowych wypowiedzi także ramkę i kilka avatarów. Miałem kiedyś tego do Udyra ale efekt był moim zdaniem taki sobie, a około 80 zł poszło się gwizdać... Za to jak kiedyś zagrałem Kociakiem Katariną to mogę się założyć, że cała drużyna nie spuszczała ze mnie wzroku co najmniej do pojawiania się potworków w jungli, a i ile miłych słów przeczytałem na czacie... Aż zwątpiłem, że gram na N&E, tak przyjemnie było xD

W ostatnim roku Riot bardzo podniósł jakość swoich skórek. Kto tego nie widzi ten chyba jest ślepy. Teraz skórka za 975 jest niczym niegdyś taka za 1820 RP, a te za 1350 jak niegdyś ultimate.

Siemka, mam pytanko apropo tej gry, mmorpg'i mnie już nudzą a MOBA mnie wciągają jak odkurzacz.

Grałem w SMITE, Dota 2, heroes of the storm i w każder z tych kier dało się umm "wyglądać unikalnie" w sensie w SMITE dało się zdobyć skina rzadkiego przez jakiś czas potem już nie, w dota 2 można mieszać party z różnych setów + community items, w Hots są skiny normalne, rzadkie, bardzo żadkie, unikalne i bardzo rzadkie epickie które ma mało kto + mounty.

A czy Lol ma takie coś ? mam bzika na punkie unikalności swojej postaci, chciałbym wyglądać inaczej niż wszyscy czy tylko jakieś określone skiny na określone postacie i tyle?

Proszę o odpowiedź.