League of Legends Refferal Makers

fajnie jakbyś wprowadzili opcję zakupu za pomocą smsów.

@Nickowaty - nie dziw się, to dzieci z gimnazjum, i dla nich taka kwota to kupa szmalu Życze powodzenia z interesem, kto wie, może sam się skusze, bo od niedawna sobie pogrywam w Lol'a.Ps. Wystawiacie może na allegro? Wiecie, zawsze pewniej

na stronce jest wszytko :) tak wystawiamy na allegro

No mowisz ze dzieci nie maja takiego szmalu ale np 20 czy 60 zl na RP to maja a tu naprawde dostaje sie wiecej. za 20 zl masz 650 RP a u nas 10 refow czyli 976 RP + 10 IP bustow kazdy wart 290 RP a to bardzo przydatne.

@up

Idz na poczte wez druczek i wypelnij my ci podamy wszytko co i jak :) sms wyjdzie 2 razy drożnej :)

Warto byłoby poinformować klientów, że 976 RP dostaje sie tylko za pierwsze 10 refów, a nie za każde 10. Uważam, że ktoś mógłby zostać wprowadzony w błąd.

Warto byłoby poinformować klientów, że 976 RP dostaje sie tylko za pierwsze 10 refów, a nie za każde 10. Uważam, że ktoś mógłby zostać wprowadzony w błąd.

Dobra uwaga:) dziekuje za podpowiedz

świetny pomysł w dodatku 10 refów za 25 zł się opłaca (patrząc na bonusy)tylko mam pytanie jak długi jest czas realizacji takiego zamówienia ?

oooo po wiekszosci komentow nie spodziewalem sie ze ktos bd to popieral Dziekuje za pozytywny koment n4zArh Czas realizacji jest zalezy od zlecenia 10 fefow to nawet 1 dzien jak nie mamy duzo zamowien. Oczywiscie jest mozliwosc przyspieszenia za drobna oplata XD
świetny pomysł w dodatku 10 refów za 25 zł się opłaca (patrząc na bonusy)tylko mam pytanie jak długi jest czas realizacji takiego zamówienia ?

Miałeś na pierwszej stronie napisane, wystarczy dokładnie oblookać temat, ten post nic nie wnosi, człeku.

fajnie jakbyś wprowadzili opcję zakupu za pomocą smsów.

Jeśli wprowadziliby opłaty sms, to wierz mi że z 25zł (czy ile tam jest) zrobiłoby się 50 minimum. Kompletnie by się to nie opłacało nikomu, więc szkoda czasu.

Tak jak już ktoś napisał wyżej, 976 RP dostajesz jednorazowo, a za 10 refów dostaje się również 2 postacie tier 3 (za 6300 i 4800 IP), więc kupowanie takich refów może być dobre do nabijania sobie korzyści za ilość refów.

1 Forum Recruiter Badge10 Tier 3 Champion25 Forum Title - "Recruiter"50 A unique "Recruiter" Champion Skin100 Collector's Pack150 Forum Title - "Senior Recruiter"200 10,000 Riot Points ($76)250 Forum Title - "Master Recruiter"350 Ultra-rare champion skin - Medieval Twitch500 Adding name to the "Wall of Fame" in the Riot Office1,000 Content element named after player (ie map element, champion ability) *5,000 Permanently unlock all content **10,000 All expenses paid trip to visit Riot Games and develop a champion w/ Riot Team ***

Ktoś kupi 2x 25 refów i już ma unikatowego skina. A jakby tak ktoś co miecha odkładał trochę kasy na takie refy, to co miesiąc miałby coraz więcej, i w 3-4 lata (jakby odkładał sobie kasę na 25 refów co miecha), to w 3 lata miałby 900 refów(10k RP,Medieval Twitch, Wall of Fame), a w 4 lata 1200 refów (a tym samym miałby swojego itemka/skilla w grze).

Tak wiem, mój pomysł jest dziecięcy i wgl, ale w sumie, jakby komuś tak żal nie było kasy... a potem sprzedaj takie konto :)

10 refferow to ok 1 dnia czekania jeszcze zalezy od ilosci klientow na dany dzien

Proponuje robić to samemu, wbicie 1 konta na 5 lvl zajmuje ok. 1h 30min do 2h, ja dziennie robie po 5-10 refow sobie ( mam zamiar do konca stycznia zrobic 200 ), a przy okazji skilluje i na main acc bedzie dobry start :) przy 200 skonczonych refach masz 200x 4 ip boosty czyli 200% wiecej ip przez 800 zwyciestw.

@up tylko ile emaili musisz stworzyć...

a tak wgl, ile jest u was osób w teamie? to ma znaczenie, jeżeli chodzi o czas wykonywania zleceń.

@up tylko ile emaili musisz stworzyć...a tak wgl, ile jest u was osób w teamie? to ma znaczenie, jeżeli chodzi o czas wykonywania zleceń.

stworzenie emaila na interii zajmuje mi 1 min, dziennie robie po 5-10 :D

To sobie rob sam jak ci wygodniej sa tacy co nie maja czasu siedzieć całymi dniami przed kompem i wbijać refy :)

Narazie jest nas 2 i to wystarczajaco moze jak bd wiecej zlecen to sie poszuka jakis osob dodatkowych:)

Prosze nam zaufac :) w razie jakichkolwiek watpliwosci mozemy dac aukcje na allegro :) Wielu juz sprobowalo i nie zaluje a zawsze mozecie oszczedzic troche czasu i pieniedzy :)

A po co robić maile. Można wpisać byle gówno i tak będzie git.

A po co robić maile. Można wpisać byle gówno i tak będzie git.

racja, ale gdyby tak cos chceli sprawdzac kiedys to wole miec zarejestrowane konto pod aktywnym emailem

racja, ale gdyby tak cos chceli sprawdzac kiedys to wole miec zarejestrowane konto pod aktywnym emailem

Jak będą chcieli sprawdzać, to sprawdzą to w bardziej wyszukany sposób niż po mailach. Poza tym Riot nie zabrania multikont. To raz. Dwa, że jak ktoś będzie miał te ultra nagrody w stylu Hall of Fame, nazwanie elementu gry imieniem czy nawet ta wycieczka, to będzie sprawdzany przez Riot - takich osób będzie mało, więc to sprawdzą (czy nie było nabijane.

A co do samego nabijania samemu sobie, to pamiętajcie że tracicie czas który moglibyście spędzić na nabijaniu IP sobie na mainie. Po prostu.

Jak będą chcieli sprawdzać, to sprawdzą to w bardziej wyszukany sposób niż po mailach. Poza tym Riot nie zabrania multikont. To raz. Dwa, że jak ktoś będzie miał te ultra nagrody w stylu Hall of Fame, nazwanie elementu gry imieniem czy nawet ta wycieczka, to będzie sprawdzany przez Riot - takich osób będzie mało, więc to sprawdzą (czy nie było nabijane.A co do samego nabijania samemu sobie, to pamiętajcie że tracicie czas który moglibyście spędzić na nabijaniu IP sobie na mainie. Po prostu.

Dokładnie.

Dla osoby która na siebie zarabia to niewielka kwota.Pomysł ciekawy,zapewne znajdą się chętni,tak samo jak piszą pewne osoby: "co za idiota kupuje championów za RP".Sorry koleś ale jeżeli na siebie zarabiasz to wydanie powiedźmy 40 PLN raz na jakiś czas,nie jest wielkim wydatkiem(dodam że pracując nie masz czasu na nerdzenie i bicie IP).Powodzenia z biznesem nickowaty (znalazła się osoba która zamiast pie***lić głupoty,wymyśliła jak połączyć przyjemne z pożytecznym i jeszcze zarobić).

dziękuje za słowa otuchy. Co do pieniędzy to przecież jest wiele "maniaków" w wieku 12-16 lat którzy kupują jakieś rzeczy do gier np Tibia czy jakakolwiek inna gra to tez nie jest tanie a znajdują kasę żeby ciągle coś kupować :)

@down

nie da sie szybciej:) Riot aktualizuje reffery jeden raz dziennie dlatego zrobienie referow trwa 1 dzien :)

Akurat w moim systemie wartości kupowanie bonusów do gier jest raczej na ostatnim miejscu, jeśli chodzi o wydatki. Co nie zmienia faktu, że nie neguję tego, co wymyśliłeś. Praktycznie w każdej grze są refferale, ale tylko ty wpadłeś na pomysł robienia owych w LoLu. Zresztą, gdybym sam zarabiał (a jeszcze tego nie robię) na siebie, to raczej bym nie wydawał kasy na grę. Chociaż muszę przyznać, że czytałem w internecie opowieści, jak to dorośli ludzie po otrzymaniu wypłaty lecą na pocztę płacić za WoWa czy inne takie... No nic, miejmy nadzieję, że biznes się kręci, a ja sam poleciłbym ci znaleźć trochę więcej osób - krótszy czas realizacji, za czym idzie jeszcze większe zadowolenie klientów, jeszcze większa popularność, więcej zleceń, a tym samym kasy... w każdym razie to moja jedyna porada, tak wszystko jest git :)