League of Legends Refferal Makers

http://ref-makers.pl/

Zajmujemy się tworzeniem refferali z twojego linku polecającego.

Refferale – co to takiego ? Refferal jest to polecony, który zarejestruje się twojego ref-linku .

Możemy dla ciebie zrobić nieograniczoną liczbę refów.

Co najważniejsze, NIE POTRZEBUJEMY TWOICH DANYCH DO KONTA !

Potrzebujemy wyłącznie twój ref-link.

Ref-Makers zajmuje się tworzeniem refów w dowolnej ilości w krótkim czasie.

Nie musisz już się męczyć z grą nowymi kontami i wbijaniem na nich 5 lvl’a, wystarczy, że zlecisz to nam, a wszystko zrobimy za ciebie !

Dzięki nam zaoszczędzisz nie tylko czas, ale też pieniądze !

W miarę rozwoju będą pojawiać się konkursy, nowe promocje i oferty specjalne.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i liczymy, że polecisz nas swoim znajomym ;)

Jeśli masz do nas jakieś pytania, sugestie albo znalazłeś jakiś błąd, to możesz się z nami skontaktować poprzez zakładkę „Kontakt”.

Pozdrawiamy, zespół Ref-Makers

Ahahah, jak to zobaczyłem, to zastanawialem sie, jakim cudem moze to sie wam oplacac, potem zobaczylem cennik.. powodzenia ^^

oplaca sie i to bardzo a przy tym pomagamy. Mamy juz kilku klientow ale cheli bysmy rozwinac nasza firme wiec szukamy wiecej. Pozdrawiam

To odrazu lepiej bic na Smerfie i tak to robic. Przepraszam Cie bardzo ale niestety RP do tej gry nie jak tak potrzebne. Poza tym sa rowniez rozdawania skinow i RP. Dla mnie jest to totalna bzdura...

Nie wiem co za idiota mógł zostać waszym klientem, przecież to po prostu nie jest potrzebne, gram bez skórek od początku, jedyne RP mam z free, w waszym cenniku zauważyłem też, że championa z tieru3 liczycie jako 975, co za idiota kupuje championów za RP, no porażka, tyle na ten temat, pozdro.

...Asterek po 1 jesli ci sie nie podoba to to powiedz spokojnie a nie obrazaj naszych klientow. Po2 nikt nie kaze ci kupowac jak ci nie potrzebne RP jedni kupia je dla skorek inni dla Run page inni jeszcze po cos innego poza tym za kazdego refa jest IP bust (chyba wiesz co to jet). Po 3 primo to hahah ale champion tieru 3 to nie bohater tylko nazwa nadana dla urzytkownikow przez Riot dzieki ktorej dostajesz 975 RP na co tylko chcesz a nie na championow.

Rozumiem wasze pretensje komu to potrzebne ze lepiej to samemu wbij itd itd ale sa takie osobe ktoe graja w to i wydaja kase na takie rzeczy. Tak samo jak Paca w Tibi czy w jakich kolwiek innych grach. Pozdrawiam

Czas realizacji ? :)

A jak dla mnie to świetny pomysł. Największy problem z boostami z referali jest taki, że to co zdobędziemy na nabijaniu meczów pod xp na noob-koncie równocześnie moglibyśmy spędzić na normalnym nabijaniu IP, więc opłaca się tylko dla specjalnych nagród. A tutaj jeśli ktoś chce IP boosty na winy, to może wydać kasę na was i czeka tylko aż nabijecie wystarczający lvl - a sam może grać na normalnym koncie nabijając kasę. Jak dla mnie genialny pomysł i życzę wielu klientów. Moje pytanie brzmi: jaką dajecie gwarancję, że ta kasa nie przepadnie? Wybaczcie wścibstwo, ale pamiętam wiele przypadków scammu z 9Dragons i staram się ochronić tylu ludzi ilu się da :)

@Asterek: champów za RP kupuje się, jeśli ma się RP pod ręką a nie posiada się większości z dostępnych w grze. LoL ma tak genialny system mikropłatności, że kompletnie nie jest mi szkoda wydać kasy albo na champa, albo na skina (korzystając z wyprzedaży, ofc - chyba tylko Xeratha zakupiłem z miejsca za full cenę). Nie wiem jakim trzeba być głupcem żeby tego nie zrozumieć (np. tego, że za 10 refów dostajesz praktycznie 2 wybranych champów za 6300 z wyprzedaży).

oooo po wiekszosci komentow nie spodziewalem sie ze ktos bd to popieral Dziekuje za pozytywny koment n4zArh :) Czas realizacji jest zalezy od zlecenia 10 fefow to nawet 1 dzien jak nie mamy duzo zamowien. Oczywiscie jest mozliwosc przyspieszenia za drobna oplata XD

nie oszukujecie?

mi by się takie coś przydało, tylko nigdy nic nie wiadomo, wpłacę kasę i nie mam pewności, czy nabijecie ten 5 lvl...

wolałbym poczytać opinie.

w racie jakich kolwiek watpliwosci mozemy wystawic aukcje na allegro

oczywiscie ja patrze na to inaczej, jeszcze nie mam zadnej roboty, kto chce niech wydaje, ale dla mnie to jest strata kasy, dla lepszego wygladu;)

offtop, ale mam jedno pytanko, nickowaty jesteś z PL i mieszkasz w PL?

10 kont – 25 zł

Teraz za 20 zł jest coś około 650rp + bonusowe 300 do 10 stycznia , a jeszcze nie dawno się dostawało za free.

Wniosek wole wydać na 2 takie (40zł) albo 1 za 50 zł i mieć to pewne , poza tym jak już ktoś chce kupić postać za rp to czeka do przeceny...

.... chyba chciałeś napisać 839RP + 300 darmowych za 20 zł jest, wiem bo dziś ładowałem

btw. jak by nie mieszkał w pl to by mu się za 25 zeta nie opłacało :)

.... chyba chciałeś napisać 839RP + 300 darmowych za 20 zł jest, wiem bo dziś ładowałembtw. jak by nie mieszkał w pl to by mu się za 25 zeta nie opłacało

Ja gram na us i za 20 zł to mam 650 rp.

no dobrze promocje pomocjami itd itd kup za 20 zl te 600 RP czy ile tam chcesz tyko za glupie 25 zl u nas masz 976 RP + IP busty doklanie 10 ktore tez ksztuja tak normalnie wiec z tych 600 RP odlicz 290RP za kazdego IP busta przelicz sobie co dostajesz za ile. tak jak mowie jezeli boisz sie od nas kupic czy cos my damy aukcje na allegro czy ebay'a i wtedy kupisz. Jak by kazdy sie bal i czekal na opinie innych to w koncu nikt by nie kupil:) Pomyslcie dobrze Pozdrawiam:)

Witam w nowym roku i zapraszam do zakupu refferow :)

warn_ico.png
Warn za złamanie podpunktu 2.8. - crracked

ja to za 10zl bym zrobil te 10 kont ^^

cenicie sie jak za zboże. -.-

ja to za 10zl bym zrobil te 10 kont ^^ cenicie sie jak za zboże. -.-

to zrob:) powodzenia. nasi klienci nie nazekaja na Cene jakos :) skoro takie dziecko potrafi wydac dwa razy wiecej na RP bo chce fajna skorke to lepiej sie oplaca zaplacic nam dostac RP i do tego IPbusty ktore kosztuja 290 za kazdego :)

@Nickowaty - nie dziw się, to dzieci z gimnazjum, i dla nich taka kwota to kupa szmalu :) Życze powodzenia z interesem, kto wie, może sam się skusze, bo od niedawna sobie pogrywam w Lol'a.

Ps. Wystawiacie może na allegro? Wiecie, zawsze pewniej :D