Witam
Szukam graczy którzy mają mało szczęścia w League of legends i nie mogą wyjśc z niższych dywizji a mają już ponad 500 gier różnich rozegranych. Szukam ludzi od Brązu I do Goldów.
Dogadamy się odnośnie TS3 lub Skype ewentualnie Curse.
Piszcie swoje Nicki i pozycje na której gracie.
League of legends Śilvery 500+ Gier
Keerov, ale to nie tak że nie mogę wyjść, po prostu nie grałem często w tym sezonie, w poprzednich miałem też max golda, bo przez jakichś imbecyli wychodzących nie mogłem przejść wyżej...
Ja za to zauważyłem że często jest tak że wygrywają swoje linie a na teamfightach odwala im szajba i nie wiedzą/ nie rozumieją jakie jest ich miejsce i po prostu takie głupie gry się przegrywa...
gitara21, no cóż już 2 razy promo do golda miałem i 1 raz z tego promo spadłem prosto do s2, a teraz z promo spadłem do s3. Co poradzić, gra mnie nienawidzi... Aktualnie wychodzę znowu z s2. Potrafię grać na każdej linii, ale najlepiej wychodzi top/mid, a najgorzej adc (supportem też jestem dosyć dobrym, ale mam tylko thresha :))
mocno współczuje bo przy takich grach brakuje jednej silnej ręki żeby dać znać kto co ma robić. Dezorientacja na teamfightach jest zniewalająco porażająca wysłane już do was są addy
mocno współczuje bo przy takich grach brakuje jednej silnej ręki żeby dać znać kto co ma robić. Dezorientacja na teamfightach jest zniewalająco porażająca wysłane już do was są addy
Ja tam też ogarniam wszystkie linie jak co mogę grać wszędzie, aczkolwiek co mam Ci powiedzieć... sa lepsze i sa gorsze dni... ja mam tak, że jak już za długo gram czy to lol, czy cs to odpadam później nie idzie mi ;/
Ja tam też ogarniam wszystkie linie jak co mogę grać wszędzie, aczkolwiek co mam Ci powiedzieć... sa lepsze i sa gorsze dni... ja mam tak, że jak już za długo gram czy to lol, czy cs to odpadam później nie idzie mi ;/
Najważniejsze sa gry bez spiny i głównie 4fun, ale no nie oszukujmy się gra się rankedy żeby wygrywać a nie przegrywać przez głąbów.
Angven s4 jungla/supp głównie, czasem dojdzie top
Wysłane Ktoś?
Witam
Szukam graczy którzy mają mało szczęścia w League of legends i nie mogą wyjśc z niższych dywizji a mają już ponad 500 gier różnich rozegranych. Szukam ludzi od Brązu I do Goldów.
Dogadamy się odnośnie TS3 lub Skype ewentualnie Curse.
Piszcie swoje Nicki i pozycje na której gracie.