League of Legends World Tour - Poland

Boję się przyznać bo mi wstyd że jestem z polski

Zgiń i przepadnij.

Może to sie wydawać płytkie ale w d*pie mam te gry. Pomyśl ile ludzi zginęło żebyś mieszkał w wolnym kraju, a Ty jeszcze się go wstydzisz przez jakąś durną grę? Weź znajdź jakieś ważniejsze wartości w życiu...

Zgiń i przepadnij.Może to sie wydawać płytkie ale w d*pie mam te gry. Pomyśl ile ludzi zginęło żebyś mieszkał w wolnym kraju, a Ty jeszcze się go wstydzisz przez jakąś durną grę? Weź znajdź jakieś ważniejsze wartości w życiu...

Popieram w całości!

Ej ale teraz to wy trollujecie podobnie do niego, każdy ma swoje wartości, jego sprawa jakie one są.

Ej ale teraz to wy trollujecie podobnie do niego, każdy ma swoje wartości, jego sprawa jakie one są.

Rozumiem , że cię cieszy to , że wyzywa kraj w którym się urodziłeś?? :D

nie? co ma mnie obchodzi jego zdanie? po prostu to jego sprawa, nam nic do tego, mimo ze pisze na forum, to można to potępic, ale zabronic mu miec taki pogląd nie możecie ;)

o raju.... graba wiesz jezeli nie podoba Ci sie nacja polska to mozesz smialo dokonac transferu z Eu Nordic & East na Eu West. Przynajmniej bedzie jeden idiota mniej w sumie..;x

o raju.... graba wiesz jezeli nie podoba Ci sie nacja polska to mozesz smialo dokonac transferu z Eu Nordic & East na Eu West. Przynajmniej bedzie jeden idiota mniej w sumie..;x

Brawo, dla Pani :) Popieram.

Eu do kosza. US rządzi ;>

Eu do kosza. US rządzi ;>

Też gram na US i myślę że lepszy jest.

Hahahaha a wczoraj jeszcze pisałem kazanie o patriotyźmie, które świetnie do tego "zdrajcy" by pasowało. To że trafiają się niekulturalni polacy, to nic nowego, ponieważ tak samo się dzieje z niemcami i resztą.

Graba, skoro boisz się przyznać, że jesteś z Polski to czemu w nickach MMO masz Graba_PL ?

Powie mi ktoś czy juz jest po finalach ? i kto wygral ?

ja obejrzałem polfinaly i powiem ci 3xA vs dignitas 2 mecz albo 3 byl swietny, na poczatku taka przewaga a pozniej zmiazdzeni o 20k golda w farmie

1 m5 2 dinigtas 3 clg 4 aAa

http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-world-tour-poland

ciekawe kiedy wspomną że polskie community w tej grze to 10kg heiterów i trolli