League of Legends World Tour - Poland

http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-world-tour-poland

ciekawe kiedy wspomną że polskie community w tej grze to 10kg heiterów i trolli

Takich jak Ty pisząc ten nic nie wnoszący komentarz.

http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-world-tour-polandciekawe kiedy wspomną że polskie community w tej grze to 10kg heiterów i trolli

Nie wiem czy mówiąc o motłochu* można jednocześnie mówić że to polskie community. Dla mnie polskie community nie tyle jest złe, co bardziej porywcze i skore do kłótni [ale to już kwestia naszej mentalności]. A co do trolli i ragekidów - nie wiem skąd głupie przekonanie, że wszyscy tacy gracze to Polacy i Rosjanie. Za czasów jednego EU serva spotkanie Francuzików czy Niemiaszków (czy też Hiszpanów) było dla mnie o wiele bardziej bolesnym i częstszym doświadczeniem niż gra w teamie z Polakami. Ragekidy, trolle i heiterzy to osoby które można znaleźć wszędzie, niezależnie od kraju/serwera...

Podsumowując: przestań narzekać jak typowy Polaczek i zacznij robić tyle co można, by te community było lepsze. A dziećmi się nie przejmuj, bo znajdziesz ich w każdym community w każdym kraju, zwłaszcza tam gdzie graczy jest dużo. Co więcej, tacy zazwyczaj nie tworzą community bo ich jedyny wkład to granie i przelewanie żalów na all chat ;)

* - zazwyczaj nie używam takich sformułowań o ludziach, ale w tym przypadku to i tak chyba najdelikatniejsze słowo jakie przychodzi mi na myśl.

Ale ty pier**li**, nie da się ignorować czegoś co przynosi wstyd, chyba że dla ciebie to jest powód do dumy bo osobiście się wstydzę przyznać że jestem z polski kiedy gram z niemcami na ts.

Tsk. Myślisz że w innych krajach nie ma tego problemu? Jeśli tak to najwyraźniej grasz od miesiąca w gry multiplayerowe. Tak jak mówiłem, spójrz na to jak zachowują się niemiaszki albo francuziki - to samo co u nas, z tą różnicą że najczęściej nawet nie powiedzą słowa po angielsku. A że wstyd? Pewnie że wstyd, bo robią wiochę. Ale sobie, a nie krajowi. Jeśli ktoś podpina zachowanie bandy dzieciaków pod kraj... to tylko udowadnia jak bardzo dorosły i inteligentny jest on sam. Jakoś ja nie wmawiam nikomu że jak jest ruski to od razu troll i noob, mimo że wielu takich widziałem... just grow up, wtedy zobaczysz że ludzi nie można generalizować tylko po tym jak się zachowują ich rodacy. Nie warto psuć sobie nerwów, uwierz mi :)

[bTW, pamiętam jak w jakimś ragetopicu na forum ktoś zaczął narzekać że ostatnio spotkał jakiegoś nobka który ciągle pisał "kurva"* i "kurva", i że wszyscy Polacy tacy są. Faktu że ze słówka pisanego w taki sposób korzystają 4 języki wśród których nie ma polskiego już nie zauważył - najwidoczniej to przekraczało jego zdolności intelektualne. Ważne że można było pobluźnić na Polaków. Sry, ale taka osoba jest dla mnie na równi z ragekidami...]

* - z góry przepraszam za cytat [obcojęzyczny], chodziło mi o ukazanie tej drobnej różnicy w pisowni między "nimi" a "nami" (again - cytując te słowa z forum LoLa). Jeśli któryś mod uzna to za przekroczenie regulaminu, proszę o ocenzurowanie :)

Brawo, że boisz się przyznać przy Niemcach, że jesteś Polakiem. To wracamy do czasów II wojny..? Żenada gościu.

Boję się przyznać bo mi wstyd że jestem z polski

to się wyprowadź z polski i problem z głowy .

Ja nie mieszam w polsce przez małe p, no ale się nie spodziewałem że na tym forum znajdują się osoby (ragekidy, polaczki, trolle) grające w lola.

1287611143_by_Koch96_500.jpg

Ja nie mieszam w polsce przez małe p, no ale się nie spodziewałem że na tym forum znajdują się osoby (ragekidy, polaczki, trolle) grające w lola.

Czyli dla Ciebie ragekidy i trolle to osoby które mają inne zdanie od Ciebie? Na razie jedynym trollem tutaj jesteś Ty. I racja po części mogę się z Tobą zgodzić, jak widzę w nicku PL albo mieszko albo inny "SAMBUL"* to mam 70* szans pewności że będą lamić. I zazwyczaj się nie mylę, ale przeniosłem się z US na EU nord i nie widzę specjalnej różnicy, tam i tutaj są takie same ragekidy i trolle :) z Polskimi trollami wystarczy nie wdawać się w kłótnię i już jest wszystko okey :) albo przynajmniej kłócić... po angielsku(ragekid i troll w 99.999% przypadków odpuści). I sam od siebie w grze rzadko pisze że jestem z Polski,bo po co to komu? Chyba że jest jakiś Polak z którym można popisać normalnie, albo doradzić :)

Jeśli osoba broni społeczności polaczków ragekidów trolli i tego g*wna to do tej społeczności należy

Obraziłeś wszystkich na tym forum w ogóle dlaczego piszesz na nim nie podoba ci się coś to idź na niemieckie forum i tam po spamuj .

Jasne, po prostu stwierdziłem fakt, i nie wszystkich tylko dokładnie grupę społeczną do której chyba najlżejszy skoro popierasz politykę trolli i rage kidów

http://kwejk.pl/obrazek/1005110/granie,online.html

masz przyda ci się, taki mały poradnik

- do zamknięcia bo robi się gorąco

Jasne, po prostu stwierdziłem fakt, i nie wszystkich tylko dokładnie grupę społeczną do której chyba najlżejszy skoro popierasz politykę trolli i rage kidów http://kwejk.pl/obrazek/1005110/granie,online.htmlmasz przyda ci się, taki mały poradnik- do zamknięcia bo robi się gorąco

Odnośnie nadesłanego linku.

Widać wiele osób Cię popiera. 1 osoba lubi ten "poradnik".

Czyżbyś to był Ty ?

W takim razie również przesyłam filmik Anivia Guide.

Głosy na tak: 11888 Głosy na nie: 2415. Jeśli wszyscy myśleli by w taki sposób co Ty to mało kto grałby w gry online.

1. Weź wyluzuj, zajaram skręta i popatrz na ludzi którzy odbierają grę tylko jako czystą zabawę.

Jeśli tego nie potrafisz to nie powinieneś grać w gry online. Idź pograj w mario czy coś. Serio.

2. Możliwe że jesteś dzieckiem neo. Nic nie rozumie, nic nie potrafi. Tylko w około nic się nie podoba.

Odwróć się. Zobaczysz duże okno. A tam świat w jakości HD. Może czasem daj sobie na luz z kompem.

3. Temat do zamknięcia ? Brak argumentów ?

Pozdrawiam

p.s. Jeśli wstydzisz się własnego kraju to jesteś dla mnie zerem, zwłaszcza jeśli chodzi o coś tak błahego jak gra komputerowa.

1. Weź wyluzuj, zajaram skręta i popatrz na ludzi którzy odbierają grę tylko jako czystą zabawę.Jeśli tego nie potrafisz to nie powinieneś grać w gry online. Idź pograj w mario czy coś. Serio.

Weź wyjdź do sklepu po mozg. Myślisz że mogę "bawić się" przy jakichs idiotach którzy mają staty 0/10 i spamuja na czacie "noob, noob"( wyjatek jesli koles mowi ze nie ogarnia i przeprasza lub cos w tym stylu bo moge wybaczyc ;p), chyba tylko tacy co maja żołte papiery, albo grają z kumplami 4fun (w tym 2gim wypadku przeciez sam sobie dobierasz ludzi, wiec tu nie ma problemu, nikt nie niszczy nikomu gry, tylko sobie).

Dobra, 1-2 razy sie trafią, czasem 3 to normalne bo idiotów jest więcej niz ludzi z mózgiem, ale jak do * trafiasz po raz 10 jakichs idiotów którzy nie mają mózgu to co zrobic?

Nawet jeśli odbieram grę 4fun to czemu mam do cholery nie starac sie i niszczyc komus gre? Wytlumaczysz mi?

Chciałbyś grać w nogę z typem, który gdy tylko dostaje pilke do nogi wykopuje ją na aut? Sorry, bo ja nie. Nie jestem masochistą i nie widze zabawy w grze z uposledzonymi ludzmi.

Jak to dobrze ze gram najczesciej premade :D

to się wyprowadź z polski i problem z głowy .

twoj tok rozumowania przprawił mnie o uśmiech. Zrób coś dla mnie:

1. Pomysl o czymś czego nie lubisz

2. Nie podoba się? - umrzyj

Dobra logika nie ma co. Hitler też ją stosował tylko że na odwrót. Nie podobali mu sie żydzi to oni umierali.

Jeśli osoba broni społeczności polaczków ragekidów trolli i tego g*wna to do tej społeczności należy

Ciekawe jest tylko to, że tu nikt społeczności ragekidów, trolli i polaczków nie bronił. Ja tylko zauważyłem, że ragekidy i polaczki tworzą raczej osobną grupę społeczną niż polskie community, składające się z normalnych graczy. Nikt normalny nie będzie na nich reagował w jakiś większy sposób bo to jak walka z wiatrakami. Tacy albo się sami nawrócą, albo będą trollować wszędzie. Nie jesteś w stanie zmienić mentalności niedowartościowanego i sfrustrowanego gnojka, więc nie próbuj. Ale, na Boga, nie piernicz głupot na temat tego że skoro jest xxxx trolli to całe community jest zatrute i nic nie warte, bo - jak już wspomniałem - nawet w tak światłych krajach jak Niemcy, Francja, Hiszpania etc. zdarzają się równie interesujące przypadki trollowania. Czemu się nie odniosłeś do tego posta? Brak argumentów czy jak?

BTW, fakt że oddzielam społeczność trolli i normalnych graczy nie oznacza że od razu ich bronię. Nie - takich gości tępi się ile tylko można i jak tylko można. Ale jak już pisałem - nie łączmy normalnego, zdrowego community z byle motłochem i gówniarstwem.

I najważniejsze. Piszesz że wstyd ci że jesteś Polakiem, z "polski przez małe p", że [na forum] otaczają cię idioci, znajdujesz nagle obrońców trolli, czego zresztą się spodziewałeś na polskim forum... Kto każe ci tu siedzieć? Wstyd ci że jesteś Polakiem, nie chcesz mieć nic wspólnego z tym krajem, a na upartego siedzisz na tym forum. Przecież to żaden problem - naucz się jakiegoś języka typu niemiecki, angielski czy holenderski (nie wiem gdzie siedzisz), wejdź na tamtejsze fora, a na te marne polskie nie wchodź. Zerwij kontakty z krajem i godnymi pogardy czy oplucia polaczkami, a będziesz zadowolony. To takie trudne?

@Wujek: oczywiście, ciężko mieć radochę z gry jeśli przegrywasz raz za razem bo ktoś trolluje albo jest słaby i nie chce tego przyznać, bo lepiej zwyzywać innych. Ale podejście na serio do gry która NIE jest rankingowa mija się z celem. A przynajmniej - podejście ultra poważne, gdzie za każdego killa się klnie pod niebiosa. Ludzie, to tylko gra, nic nie poradzicie (poza reportem) na idiotę w teamie. Takie są niestety realia i jedyny sposób żeby z tym walczyć to samemu starać się być jak najlepszym.

@WujekKijaszek popierasz grabe ? też wstydzisz się swojego kraju?

Czemu miałbym? mam tutaj wszystkich znajomych, wiekszosc to inteligentni ludzie, jesli powiedziałbym że sie wstydze Polski to wstydziłbym się tego ze tutaj żyje, moich znajomych, a nawet siebie samego, tym kim jestem, a tak nie jest. Myślenie wiekszosci uzytkowników tutaj jest tak płaskie jak kartka papieru. To taka uwaga.

A, i widze że zabrakło ci argumentu skoro tak piszesz :D

@n4zArh problem w tym że tacy ludzie grają też rankedy, grając w solo q nawet premade nie pomoze, wiec to jest ten problem. Każdy myśli że jest prosem, a nawet jesli wie że ktoś jest lepszy od niego to nie przyzna tego na głos. Zresztą nie trzeba tego mówić, wystarczy (za przeproszeniem) zamknąc jape i "słuchać" co koles pisze.

Zeby zmniejszyć odsetek idiotów wystarczyłoby żeby tacy słuchali się ludzi z mózgiem, mam na mysli pingi i stosowanie się do rad.

Ehhhhh wiem co to te trolle i cię rozumiem , ale żeby wstydzić się kraju to jest żal.Wujaszek przeczytaj jego posty jeszcze raz , on tam ewidentnie napisał , że wstydzi się polski , ale czemu??Przez grę komputerową ?? Brawa dla tego pana.......Sam nie raz widzę jak ludzie z polski lamią w lola , pisząc do nich po polsku , zaczynają cię wyzywać , prawda , ale to tylko parę osób.Czemu ?? Mogę podejrzewać , że nie przekraczają wieku 12 lat (sam siebie kiedyś pamiętam) Także weź wyluzuj i jak ci się coś nie podoba w graczach to powiedz znajomym , żeby z tobą pograli.

Nie masz się czym martwić , tylko grą ?? Mnie już bardziej martwi co sobie nasi politycy robią , ale jak widać gra najważniejsza.

Ja nie odnosiłem się do graby, tylko ogolnikowo.

Właśnie miałem mecz, carrowałem ale tym razem przeciwnik wyfarmiony, wiec pomocy trzeba było jakiejs.

Pinguje typom że poszli, "nieee, nie pojde lepiej bic wraithy zamiast pushować lub polować na solo, gdy ma sie barona".

Nic, zero reakcji.

W koncu po 40 minutach gry, raz mnie posłuchali, i co? w przeciagu 2 min wygralismy mecz.

Po prostu mordęga tak grać, mimo wygranej mecz był kiepski, czułem się jak z przdszkolakami, mimo że ewidentnie byłem tam najlepszy, nikt nie słuchał pingów i padał bez powodu. Do tego każda inicjatywa inna niż moja kończyła się czyjąś śmiercią. Zgadnijcie o czym to świadczy?

Dlatego jesli dla kogos 4fun=no brain, to znaczy że na co dzień nie ma się mozgu. Bo przeciez to jest pasywne myślenie, takie jak podczas bycia z dziewczyną, wiec wybaczcie ale argument 4fun oznacza tylko to ze nie obchodzi kogos przegrana, byle zeby gra była ciekawa. Niestety wg. wiekszosc graczy myli pojęcia.