Gra polega na wojnie 5 na 5 lub 3 na 3 jest bardzo rozbudowana co tydzien nowe postacie
postaci jestes okolo 50 wszystko pieknie
Gra polega na wojnie 5 na 5 lub 3 na 3 jest bardzo rozbudowana co tydzien nowe postacie
Wtf? o.O
Zarejestrował się dzisiaj i reklama tego gówna żeby mu tylko jakieś bonusy się dodały -,-' Wypad z tym do Śmietnika.
Żal tak to określę.
nie rozumiem was chce być w końcu na jakimś forum i jakoś trzeba zacząć interesuje się wszelkimi mmorpg tu nie chodzi tylko o jedna reklamę zapraszam ludzi do gry szukają mmorpg ? pomagam im znaleźć w zamian dostane tez coś tylko dlatego ze on zagra i w czym wy macie problem.
Prosze cie idz z tego forum ....
Refa Ci wykasują. Ja bym korzystanie z tego forum zaczął inaczej...
@UPx2 Racja panowie :]
nie znam ;] nie widzę tu nic złe zrobionego tylko chamskich ludzi .. pomagam znaleźć fajne mmo ;]
1. Jest cały dział poświęcony LoL'owi
2. Właściwie nic nie napisałeś i jeszcze wsadziłeś reflinka
3. To jest reklama (wynika z dwóch powyższych)
W regulaminie nie ma nic napisane o reflinkach (może czegoś nie wiem, ale nic mi o tym nie wiadomo), chociaż po wartości merytorycznej posta... Nie zdziwiłbym się gdyby temat poszedł do śmietnika po 2-3h. Zastanawiam się czy nie spamowałeś reflinkiem na mmorpg.org.pl , zwłaszcza że w prawie wszystkich postach (wiele ich nie było) wklejałeś linka.
Noo tak ale to słaba gra Zresztą rozpoczynasz działalność od tego, że szukasz korzyści. Działalność lepiej rozpocząć od innej pomocy.
Dobra idę się przespać wrócę to dalej pobawimy się w obelgi z Lolem
Gdyby Ci zależało aby ktoś zagrał w LoLa to byś go dokładnie opisał, a ty napisałeś dwa zdania i ref link na koniec. Widać, że zależy Ci na tym "bonusie". Najlepiej stąd wyjdź i nie wracaj.
Jeśli tak chciałeś zacząć korzystanie z tego forum, to muszę Cie rozczarować, gdyż "You shall not pass".
Temat został zamknięty. Powód: Refa kasuje, temat zamykam ,a autora warnuje. Na co wy spamujecie ludzie?