League of Legends

Gra polega na wojnie 5 na 5 lub 3 na 3 jest bardzo rozbudowana co tydzien nowe postacie

postaci jestes okolo 50 wszystko pieknie

Wtf? o.O

Zarejestrował się dzisiaj i reklama tego gówna żeby mu tylko jakieś bonusy się dodały -,-' Wypad z tym do Śmietnika.

Żal tak to określę.

nie rozumiem was chce być w końcu na jakimś forum i jakoś trzeba zacząć interesuje się wszelkimi mmorpg tu nie chodzi tylko o jedna reklamę zapraszam ludzi do gry szukają mmorpg ? pomagam im znaleźć w zamian dostane tez coś tylko dlatego ze on zagra i w czym wy macie problem.

Prosze cie idz z tego forum ....

Refa Ci wykasują. Ja bym korzystanie z tego forum zaczął inaczej...

@UPx2 Racja panowie :]

nie znam ;] nie widzę tu nic złe zrobionego tylko chamskich ludzi .. pomagam znaleźć fajne mmo ;]

1. Jest cały dział poświęcony LoL'owi

2. Właściwie nic nie napisałeś i jeszcze wsadziłeś reflinka

3. To jest reklama (wynika z dwóch powyższych)

W regulaminie nie ma nic napisane o reflinkach (może czegoś nie wiem, ale nic mi o tym nie wiadomo), chociaż po wartości merytorycznej posta... Nie zdziwiłbym się gdyby temat poszedł do śmietnika po 2-3h. Zastanawiam się czy nie spamowałeś reflinkiem na mmorpg.org.pl , zwłaszcza że w prawie wszystkich postach (wiele ich nie było) wklejałeś linka.

Noo tak ale to słaba gra :D Zresztą rozpoczynasz działalność od tego, że szukasz korzyści. Działalność lepiej rozpocząć od innej pomocy.

Dobra idę się przespać :P wrócę to dalej pobawimy się w obelgi z Lolem :P

Gdyby Ci zależało aby ktoś zagrał w LoLa to byś go dokładnie opisał, a ty napisałeś dwa zdania i ref link na koniec. Widać, że zależy Ci na tym "bonusie". Najlepiej stąd wyjdź i nie wracaj.

Jeśli tak chciałeś zacząć korzystanie z tego forum, to muszę Cie rozczarować, gdyż "You shall not pass".

Temat został zamknięty. Powód: Refa kasuje, temat zamykam ,a autora warnuje. Na co wy spamujecie ludzie?

Gra polega na wojnie 5 na 5 lub 3 na 3 jest bardzo rozbudowana co tydzien nowe postacie

postaci jestes okolo 50 wszystko pieknie