Mam pytanie czy internet 1mb jest w sam raz by pograć sobie w lola bo się pobiera
League of legends
da się ja grałem na 512kb i grałem normalnie ale napewno są jakieś lekkie opóżnienia ;D
Da się. Mam 1MB i gram bez problemu. Ale nie polecam np włączać filmików na yt czy też jakichś facebooków lub coś w tym stylu. ściąganie podczas gry zwłaszcza.
Jeśli jest stabilny to powinno dać radę.
Da się. Mam 1MB i gram bez problemu. Ale nie polecam np włączać filmików na yt czy też jakichś facebooków lub coś w tym stylu. ściąganie podczas gry zwłaszcza.To czemu mi się ścina ta gra skoro nie ma ładnej grafiki
Da się. Mam 1MB i gram bez problemu. Ale nie polecam np włączać filmików na yt czy też jakichś facebooków lub coś w tym stylu. ściąganie podczas gry zwłaszcza.Może dlatego że jest zapisana w dysku c a ta mam sporo pobranych rzeczy

Tofumen, podaj parametry kompa.
Tak jak wyżej, podaj parametry komputera oraz sprawdź swój ping podczas gry, możesz sprawdzić w prawym górnym rogu, taki pomarańczowy/brązowy pasek i jak najedziesz na niego powinno ci się wyświetlić
Lagi możesz mieć spowodowane przez wysoki ping ( wtedy winą jest słaby net ) lub przez niskie FPS (wtedy winny jest słaby PC )
Mam pytanie czy internet 1mb jest w sam raz by pograć sobie w lola bo się pobiera