League of Legends

Nie tak dawno pojawiła się nowa gra MMO - League of Legends

Jest ona bardzo podobna do gry Defense of the Ancients, znanej jako DotA i tworzona przez oryginalnego jej twórcę.

Gra bardzo wciąga, więc jeżeli ktoś szuka rozrywki to naprawdę polecam, zwłaszcza, jeżeli lubi DotĘ.

Oto link do gry: [ciach]

Jak ktoś potrzebuje wsparcia czy coś, to mój nick w grze to crezax, ewentualnie może uda się razem zbudować team na turniej :)

Nie tak dawno pojawiła się nowa gra MMO - League of LegendsJest ona bardzo podobna do gry Defense of the Ancients, znanej jako DotA i tworzona przez oryginalnego jej twórcę.Gra bardzo wciąga, więc jeżeli ktoś szuka rozrywki to naprawdę polecam, zwłaszcza, jeżeli lubi DotĘ.Oto link do gry: https://signup.leagueoflegends.com?ref=4b69b0e25231dJak ktoś potrzebuje wsparcia czy coś, to mój nick w grze to crezax, ewentualnie może uda się razem zbudować team na turniej smile.gif

Byłoby miło gdybyś wspomniał ,że założyłeś ten temat tylko po to aby zyskać dodatkowa walutę w grze. Wnioskuje to z odnośnika podanego przez Ciebie powyżej który jest linkiem referencyjnym. Dla zainteresowanych LoL'em:

Rejestracja - USA

https://signup.leagueoflegends.com/

Rejestracja - EU

https://dyn.goa.com/registration_lol.php

Tytuł nie ma nic wspólnego z grami MMO.

Definitywnie zły dział.

EDIT:

Bo to nie MMO

Właśnie dlatego jest w złym dziale.

Z tym nowym rodzajem gier to bym nie przesadzał, bo pomysł jest stary jak Świat.

Do celów marketingowych jednak nowa nazwa może się przydać, coś jak nazywanie azjatyckich FPS'ów z lobby mianem MMOFPS.

@FreeQ - pisz w języku polskim, błagam. Wiem, że teraz FF poprawia błędy ortograficzne i wszyscy myślą, że jest ok, ale jakakolwiek składnia na poziomie podstawówki by się również przydała.

Bo to nie MMO tylko nowy rodzaj gier zwany MOBA. Multiplayer Online Battle Arena. :) I sam LoL zjada DotA :)

I sam LoL zjada DotA

Argumenty?

Argumenty?

Znaczy moze inaczej... Mi LoL sie bardziej podoba... nie wiem czemu ale wydaje mi sie trudniejszy. Co mnie bardzo cieszy :). Bys sie nie obrazil, mowie ze to tylko moje zdanie :)

Yanglegend... nie czytaj. Z tego co wiem jest taka opcja ukrycia postow danego uzytkownika :)

Zasady obowiązują wszystkich. To, że nie chcesz ich się trzymać, tylko potwierdza fakty już znane. Twoja "składnia" w wypowiedziach przekracza normy abstrakcyjnego myślenia człowieka. Są programy, ale mimo to nie chcesz zmienić nastawienia. Dlaczego? -Slod

nie wiem czemu ale wydaje mi sie trudniejszy

Ja mam właśnie odwrotnie. Grałem w 4 gry doto podobne to ta wydaje się najłatwiejsza :).

Nie tak dawno pojawiła się nowa gra MMO - League of Legends

Jest ona bardzo podobna do gry Defense of the Ancients, znanej jako DotA i tworzona przez oryginalnego jej twórcę.

Gra bardzo wciąga, więc jeżeli ktoś szuka rozrywki to naprawdę polecam, zwłaszcza, jeżeli lubi DotĘ.

Oto link do gry: [ciach]

Jak ktoś potrzebuje wsparcia czy coś, to mój nick w grze to crezax, ewentualnie może uda się razem zbudować team na turniej :)