League of Legends

Witam, witam.

Jeśli ktoś jest chętny pograć jakieś normale na spokojnie to z miłą chęcią zagram. Znajomi mi się ostatnio wykruszyli, albo już dawno nie grają i tak zostałem teraz sam jak palec na tym lolu. Dywizja nie ma znaczenia jakby co ;d

Ah, zapomniałem dodać że EUNE.

Tego .... West / East ?
Jak East to możesz zaprosić ShadowAron

Możesz dodać na JASUŁO POD AP 3 level mam narazie jak cos, bo smurfuje sobie teraz Nordica ;)

Dodaj Hannibal Blood z chęcią pogram ;)

Oo, to też się dołączę :)

Nick, taki sam jak tu ^.^

Pozdrawiam

misiopanda89 mój nick :)

Jeżeli chcesz grać ze mną to dodaj przywolywacza MathTH82.

Poziom 10 przywoływacza

Dywizja nie ma znaczenia jakby co ;d

dziękuje dobranoc z takim czymś...

Chyba napisał "jakieś normale na spokojnie" trajhardzie...

Moge pograć nick Nasun

Od grania na poważnej to mam soloq jak i drużynę rankingową :) Jeśli kręci Cię granie normali na całym gazie no to nie mamy o czym rozmawiać. Chciałeś zabłysnąć i Ci się nie udało. - dodatkowo jeśli masz nick taki jak podajesz na forum (Mirollz z 46% win ratio) to mogę dodać że do mojej dywizji i poziomu to Ci bardzo daleko :>

No do Twojego poziomu to mi bardzo daleko, ale w tą drugą stronę niż Tobie się wydaje :)

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Jedna osoba sieje zamęt i już się temat sypie a pytanie było proste i zawierało wszystkie potrzebne info więc po co to wszystko? :huh:

Chętnie zagram mam ts itp. nick Mefiv s3

Witam, witam.

Jeśli ktoś jest chętny pograć jakieś normale na spokojnie to z miłą chęcią zagram. Znajomi mi się ostatnio wykruszyli, albo już dawno nie grają i tak zostałem teraz sam jak palec na tym lolu. Dywizja nie ma znaczenia jakby co ;d

Ah, zapomniałem dodać że EUNE.