League of Legends

Witam!

Wie ktoś ile będzie kosztowała Lady Lux ?

Witam!Wie ktoś ile będzie kosztowała Lady Lux ?

sadzac po przelicznikach ? 6,3k.

ale osobiscie stawiam na 3,15k.

Ledwo co pojawił się news a tym charze, a ty już chcesz wiedzieć ile on kosztuje?? :blink: Osobiście strzelam na 3150 albo 6k.

Hmmm, jescze jedno pytanie, na forum pisali raz 10k, ale to niemożliwe jest raczej ;D ( 10k 12k ;D )

O ile dobrze wiem to max. może kosztować 6k. Nigdy nie widziałem wyższej ceny i prawdopodobnie nigdy takowej nie zobaczymy :D :D

O ile dobrze wiem to max. może kosztować 6k. Nigdy nie widziałem wyższej ceny i prawdopodobnie nigdy takowej nie zobaczymy :D

jesliby wprowadzili nowa cene, to wydaje mi sie, ze pozmienialyby sie ceny wszystkich champow a tego im sie nie chce robic ; )

Z nieoficjalnych źródeł (forum testowe i server testowy) Lux będzie za 6k ;] I chwała im, bo gdyby dali za 3k roiło by się ich wszystkich :P

6k

Mam nadzieje,że wyjdzie trochę inna niż ta z PTE :D

Z nieoficjalnych źródeł (forum testowe i server testowy) Lux będzie za 6k ;] I chwała im, bo gdyby dali za 3k roiło by się ich wszystkich

i tak sie jej zaroi pewno.

zesra nie zaroji jest wiele dobrych chempow za 6000 np Kennen ;D

Jeśli po cenie oceniasz postać to wielkie gratzy.Zawsze i to zawsze przy nowym champie, na liście najlepiej sprzedających się champow w store widnieje nowy bohater.

Witam!

Wie ktoś ile będzie kosztowała Lady Lux ?