League of Legends

Zacząłem grać w LoL'a, widzę, że jest bardzo dużo Championów, a na początku ma się tylko kilku.

Jak zdobyć pozostałych?

Jak masz to całe menu LOL'a to gdzeis tam jest sklep i są tam championy, które kupuje się za kase zdobytą w grze, lub real kase, ale każdego można za free zdobyć a tą wirtualną kase dostajesz za granie. Po każdej ukończonej rozgrywce mas znapisane ile dostałeś (symbol: takie jakby skrzyżowane 2 miecze) W menu LOLa po prawej na górze powinieneś mieć ich ilość. Najtańsi są od 450 potem 1000+ 3150 i 6300, ale nie znaczy to, że im droższy tym lepszy.

BTW: te championy zmieniają się co tydzień (od wtorku do wtorku, a potem losowo inne dają)

@edit

Przynajmniej ktoś to jakoś lepiej wyjaśnił, no ale starałem się.

Jak masz to całe menu LOL'a to gdzeis tam jest sklep i są tam championy, które kupuje się za kase zdobytą w grze, lub real kase, ale każdego można za free zdobyć a tą wirtualną kase dostajesz za granie. Po każdej ukończonej rozgrywce mas znapisane ile dostałeś (symbol: takie jakby skrzyżowane 2 miecze) W menu LOLa po prawej na górze powinieneś mieć ich ilość. Najtańsi są od 450 potem 1000+ 3150 i 6300, ale nie znaczy to, że im droższy tym lepszy.BTW: te championy zmieniają się co tydzień (od wtorku do wtorku, a potem losowo inne dają)

Dokładnie kosztują IP. 450, 1350, 3150, 6300

Cena nie zależy od jakości tylko od wybryku twórców ;)

Aby kupi klikasz koszyk i zaznaczasz w dolnej zakładce champions.

BTW, nie ma żadnych bohaterów na początek. Średnio co tydzień jest losowane 10 czempionów na próbę. Po tygodniu przyjdą nowi.

zdobywasz IP za wygranie lub przegranie walki

co 12 lub 24 h za wygrawie walki dostajesz 200+ IP

później jak uzbierasz IP wchodzisz w koszyk, champions i tam kupujesz

IP-kasa w lol'u

masz dzial LoL'a mogles tam zamiescic ten temat, ale jako, ze umiesciles go w 'Pytania i Problemy' nie bede sie jakos wybitnie do tego przyczepiac ; ) nie mniej jednak przenosze i zamykam bo dostales swoja odpowiedz (nawet 3x taka sama).

Zacząłem grać w LoL'a, widzę, że jest bardzo dużo Championów, a na początku ma się tylko kilku.

Jak zdobyć pozostałych?