League of Losers

Dokładnie, a najlepiej taką osbę co wytłumaczy jak i co. Ja działam na nerwy sparkowskiemu xD. Dzisiaj na weście, doszło parę nowych znajomych, co dopiero zaczynają, więc o party nie problem. To zależy od podejścia gracz, do gry, i jego kultury osobistej. A co Doty 2, ktoś napisał, że jest po angielsku. Nieprawda ja mam język polski :) (taka mała uwaga) :).

witam. chciałbym podyskutować tu o LOL'u. według mojej skromnej opini ta gra schodzi na psy. jakiś rok temu to była gra wyjeb.. w kosmos. naprawde dawała bardzo dużo frajdy , szczególnie gra z kumplami. a teraz... trolle opanowały tą gre. nieda się już zagrać mecza żeby nie trafić na trolla, nooba, afkera, feedera... lista niema końca. porównójąc tą gre kiedyś a dzisiaj moge śmiało stwierdzić że to nie jest ta sama gra. gra sie rozwijała natomiast ludzie którzy w nią grają przeciwnie. chyba z dobrobytu. LOL daje graczom wiele nowości , patchow, aktualizacji, champow... że ludzie chyba oszaleli z tego dobrobytu i trollują z nudów. jak tak dalej pójdzie rzucam tą gre. a co wy o tym myślicie? prosił bym o normalną poważną dyskusje a nie wulgaryzmy i kłotnie. chciałbym poznać wasze zdaniePS. nie, nie jestem płaczką forumową która przegrała rankeda i musi się wyżalić . ja poprostu stwierdzam fakty

Zacznijmy od czystej matematyki. Jeśli jesteś świetnym graczem, to szansa na wygraną jest statystycznie większa (pięć osób u przeciwnika i cztery u ciebie... 5:4 na to, że u przeciwnika będzie troll niż u ciebie). Poza tym jeśli weźmiesz team, szanse zwiększają się jeszcze bardziej.

A abstrahując od tego... nie uwierzę, że większość tardów, trolli i noobów zdarza się akurat tobie i nigdy przeciwnikowi. Może tam też grają trolle, ale nie potrafisz ich rozwalić, hmm?

Powiem tak, LoL nie schodzi na psy, lecz jego społeczność, twórcy gry starają się opanować to dodając rózne szarfy typu społecznik, honorowy przeciwnik..

Nawet jeśli trafi mi się gracz który ma staty 1:6, nie wyzywam go od trollów, feederów i tym podobnych, tylko staram się mu pomóc..

Według mnie są za małe konsekwencje Wychodzenia z gry.

Moim zdaniem najlepszym sposobem uniknięcia Trollów jest granie "premade" ze znajomymi.

Tyle na ten temat.

pisząc ten temat dopadła mnie lekka deprecha xD ale już z tym skończyłem. rzuciłem lol'a wwwwoooooooo(nawet nie wiecie ile mnie to kosztowało...) i oświadczam że warto było ^^ gram teraz w SMITE króla MOBA (według mnie) i na dobre pożegnałem się z lolem. powodzenia panowie/panie z trollami w lol'u. mnie to już nie dotyczy ALBOWIEM WE ARE THE CHAMPIONS!(chyba źle napisałem ale nie chce mi sie sprawdzać ;D) odmeldowuje sie

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

W Smite trafiałem na podobnych nobków, więc porównanie z d*py. EOT? Nope.

@down: mam nadzieję że 2up, a nie up? :)

@UP

Ten temat był od początku do zamknięcia. Najpierw się żalisz (typowy płaczek), a teraz wielki lans. Że tak śię spytam, na ch*j więc ten temat?

BTW. Teraz chwalisz, a zaraz znowu będzie płacz. Jednego "pro plejera" mniej, co my teraz zrobimy. Idę golić żyły <_<

W każdej grze są nooby/trolel, a gwarantuje ci, że w smite będzie ich więcej

http://www.tinypic.pl/hu7zx40gbq0g - jak bym robił screeny częściej to mielibyście screeny z każdej gry w jaką grałem z takimi tekstami.

LoL jest spoko, chociaż ostatnio patch troche napsuł. Morde es numero uno!

Gralem w smite nic specjalnego jak dla mnie , a jako moba predzej czy pozniej gdy sam wyrobisz sobie skilla to bedziesz odczuwal tych slabszych graczy :) . Ogolnie jezeli grasz w gre zespolowa to musisz sie liczyc z tym ze trafia sie trolle , kidy , dzieci neo i musisz z tym zyc i jakos starac sie wygrac ta gre za wszelka cene:)

[EDIT] - Gram od jakiegos czasu w Dote2 i powiem szczerze ze wystarczy ze ty sie nafeedujesz i mozesz solo gre wygrac

@Up nawet nie musisz sie nafeedowac wystarczy ze dobrze farmisz i utrudniasz farme przeciwnikowi (glownie chodzi o delay czy jak to sie tam pisze).

już mówiłem że jak to pisałem to wpadłem w depreche ^^ dopiero teraz patrze że temat od samego początku był bezsensowny (przyznaje) więc prosze o zamknięcie go zanim jeszcze bardziej sie ośmiesze :D

Czyli po prostu przegrałeś rankeda i chciałes się wpyłakać , o czym zaprzeczałeś na początku tematu ? Kłamca , zbanować go !

witam. chciałbym podyskutować tu o LOL'u. według mojej skromnej opini ta gra schodzi na psy. jakiś rok temu to była gra wyjeb.. w kosmos. naprawde dawała bardzo dużo frajdy , szczególnie gra z kumplami. a teraz... trolle opanowały tą gre. nieda się już zagrać mecza żeby nie trafić na trolla, nooba, afkera, feedera... lista niema końca. porównójąc tą gre kiedyś a dzisiaj moge śmiało stwierdzić że to nie jest ta sama gra. gra sie rozwijała natomiast ludzie którzy w nią grają przeciwnie. chyba z dobrobytu. LOL daje graczom wiele nowości , patchow, aktualizacji, champow... że ludzie chyba oszaleli z tego dobrobytu i trollują z nudów. jak tak dalej pójdzie rzucam tą gre. a co wy o tym myślicie? prosił bym o normalną poważną dyskusje a nie wulgaryzmy i kłotnie. chciałbym poznać wasze zdanie

PS. nie, nie jestem płaczką forumową która przegrała rankeda i musi się wyżalić . ja poprostu stwierdzam fakty