Leatherworking

Z racji ze to dzial o Trze a ja jestem malo wtajemniczony to mam pytanko.

Esencje ziola i jakies kruszywa do wytopu zbroji mozna zebrac z ziemi a moje pytanie brzmi jak pozyskac skladniki takie jak "skóra" (leather) do wyrobu skórzanych setów?

Czy jest gdzies jakis nauczyciel ktory nauczy mnie np otrzymywania skóry z zabityów bestii ?

akurat to leci randomowo z mobów im wyższy lvl moba tym lepsza skóry iitp. wylatują najlepiej to się farmi na instancjach gdzie tłucze się wszystko jak leci dla expa :)

ale nie wiem czy wiesz ale nie trzeba krafcić żeby nabić lvl wystarczy misje robić z tablicy i też lvl kraftu wbijesz bez konieczności wydatków golda :)

ale też zależy co chcesz poświęcić czas czy golda

znaczy widzialem tam jakies questy na tej tablicy ale narazie byly same nagrody z receptami no mniejsza o to ja lubie krafcic :D a czy kraftowanie czego kolwiek jest dochodowe na czym wogole polega ekonomia gry? Co jest na topie co ludzie farmia i a co jest malo potrzebne :D?

Wiem ze enchanty jak i krysztaly do ktoregos tieru mozna dostac w sklepie.

znaczy widzialem tam jakies questy na tej tablicy ale narazie byly same nagrody z receptami no mniejsza o to ja lubie krafcic a czy kraftowanie czego kolwiek jest dochodowe na czym wogole polega ekonomia gry? Co jest na topie co ludzie farmia i a co jest malo potrzebne ?Wiem ze enchanty jak i krysztaly do ktoregos tieru mozna dostac w sklepie.

tu ciebie zasmucę rzeczy z craftu nie sprzedasz :) (przynajmniej tak zauważyłem) jak np zrobisz klatę to z automatu jest przypisana do twojej postaci

zarobek jest jedyny jak coś ci wypadnie ciekawego z moba lub z instancji głównie złote ale z tym też jest różnie bo jak się chodzi to lider przeważnie ustawia, że drop tylko może rolować osoba na którą pasuje dany przedmiot

co do co jest na topie a co nie to już sam musisz ogarnąć sklep ;)

a jak masz zamiar robić craft to praktycznie większość rzeczy ci się przyda

Z racji ze to dzial o Trze a ja jestem malo wtajemniczony to mam pytanko.

Esencje ziola i jakies kruszywa do wytopu zbroji mozna zebrac z ziemi a moje pytanie brzmi jak pozyskac skladniki takie jak "skóra" (leather) do wyrobu skórzanych setów?

Czy jest gdzies jakis nauczyciel ktory nauczy mnie np otrzymywania skóry z zabityów bestii ?