LeBlanc

@Aizen to teraz widze jakim "dobrym" graczem jesteś......Przecież u veigara chodzi praktycznie o last hitowanie, żeby w late niszczyć carrego na 2 strzał ;o.Dajmy przykład, hmmmmmmmmmm grasz veigarem masz w 10 minucie 30 creepów 3 fragi 2 zgony i dajmy ci te 5 asyst, enemy koleś gra hmmm fizzem i w tej 10 minucie ma 100 creepów 2 fragi 2 zgony 1 asysta.Kto będzie bardziej nafeedowany ? Fizz z shenem wbija się w ciebie i masz pograne bo cię ściąga na 3-4 strzały.I jak zginiesz to ap z last hitów ci nie zejdzie, a ze stacków

Aaaaa i jeszcze jedno czepiasz się talona vs morgana.......Morgana może jak ty to mówisz "possać" morgana skupia się na survi dzięki swojej bani, co jej nic nie da, bo talon wszystkie skille ma z ad więc .....Aaaaa i jeszcze talon ma lepszego escape ;).I żeby nie było nie piszę, że talon ciśnie każdego ap, np.lux będzie go trzymać daleko i talon już nic nie zrobi, ale pod 1 waruniek, że ogarniasz.Aha, jeszcze jedno ile masz elo, skoro tak wychwalasz te stacki ??Każdy normalny support i solo toper wardy zawsze przy sobie mają, także łatwo zgankować się nie da -,-.

ułatwię ci zadanie http://solomid.net/guides.php?champ=leblanc&sort=0&display=1&x=86&y=14

hahahahaahhaaahha Aizen. Myślisz że tak łatwo nabić 12 stacków na normalnym ELO?? Na grach gdzie grają DOBRZY ludzie nie da się zabić chyba, że ktoś jest debilem. Gra jest bardzo defensywna i dobrzy kupują Wardy. To takie przedmioty które pokazują mape, o których na botach się nie slyszy. więc możesz o nich nie wiedzieć . I nie powiesz mi, że kassadin jest słaby na midzie. Pasyw i nie dai się go zabić jak ma mózg. I jak masz gragasem 100 cs w 15 minucie to graj jeszcze na botach. Nie wyszło ci to kozaczenie:) Piszesz, że talon każdego rozwali. Talon sam nie rozwali nikogo. W tej grze liczy się skill bo postać sama nie wygra:) Tyle mam ci do powiedzenia MISTRZU x)#EDITVeigar best na mid?To ciekawe dlaczego nie banują go a banują morgane kassadina, Twisted fate ostatnio. Po tym patchu widziałem bany na lb i nunu nawet:)

radze nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Chyba zabolalo cie ze wspomnialem o placzu i 11 latkach wiec zgaduje ze zaplules cala klawiature i monitor piszac tego posta. Pozdro pocwicz :*

I dopisze czemu ich banuja? morg op shield kass op ulti. Ale zawsze sie znajdzie leszczyna jak ty ktora mysli ze jak champion jest op to umie grac i odrazu wygra gre

@Aizen to teraz widze jakim "dobrym" graczem jesteś......Przecież u veigara chodzi praktycznie o last hitowanie, żeby w late niszczyć carrego na 2 strzał ;o.Dajmy przykład, hmmmmmmmmmm grasz veigarem masz w 10 minucie 30 creepów 3 fragi 2 zgony i dajmy ci te 5 asyst, enemy koleś gra hmmm fizzem i w tej 10 minucie ma 100 creepów 2 fragi 2 zgony 1 asysta.Kto będzie bardziej nafeedowany ? Fizz z shenem wbija się w ciebie i masz pograne bo cię ściąga na 3-4 strzały.I jak zginiesz to ap z last hitów ci nie zejdzie, a ze stackówAaaaa i jeszcze jedno czepiasz się talona vs morgana.......Morgana może jak ty to mówisz "possać" morgana skupia się na survi dzięki swojej bani, co jej nic nie da, bo talon wszystkie skille ma z ad więc .....Aaaaa i jeszcze talon ma lepszego escape .I żeby nie było nie piszę, że talon ciśnie każdego ap, np.lux będzie go trzymać daleko i talon już nic nie zrobi, ale pod 1 waruniek, że ogarniasz.Aha, jeszcze jedno ile masz elo, skoro tak wychwalasz te stacki ??Każdy normalny support i solo toper wardy zawsze przy sobie mają, także łatwo zgankować się nie da -,-.

Twoje umiejetnosci sprowadzaja sie do elo? Dzieki nie mam wiecej pytan :DDD. Fajne z was leszczyny a co do tych twoich teorii to nie wiem czy smiac sie czy plakac. A ty robisz veigara z warmogiem ze na 3/4 hity nie padasz? A jeszcze dodaj do tego junglera to ja robie flash +stun i sobie uciekam wiec nie pier**l ze wiesz jak grac jest w ch*j mozliwosci co jak i gdzie zrobic. Problem w tym ze od tej 10 minuty gasze fizza na 3 hity a jak jest nafeedowany to na 2 wiec proponuje ci wyjsc i pograc dalej z polaczkami na 1700 elo? :DDDDDDDDDDD

YEee talon ma lepszego escape to juz wiem jakim typem gracza jestes a tak poza tym to morgana ma tez spell vampa i snare a skoro lux jest dobra na talona to widac jaki poziom reprezentujesz skoro talonem nie potrafisz lux zabic :DDDD a teraz idz pocwicz ahh sorry zapomnialem masz tak wysokie elo ze cisniesz wszystkich pewnie lux albo talonem :D

A co do gankow z wardami na lane to po prostu nie bede odpowiadal bo nie wiem czy ty jestes tak glupi czy ktos ci podrzuca te twoje pomysly

na hell elo wygrywa sie nia mecze;)

Aizen, tutaj jest dyskusja na temat lb. Masz cos przeciwko ze gram/y na north & east?? Masz cos do "polaczkow" którzy tam graja?

BTW: sa jeszcze jakies comba??

Drogi Exedro, jeżeli chciałbyś się nauczyć grać LeBlanc polecam abyś dodał mnie na skype (mysizexxl), nauczę cię nią grać. Pokaże ci pare trików combo itp.

W tej grze liczy się skill bo postać sama nie wygra:) Tyle mam ci do powiedzenia MISTRZU x)

Veigar VS Le-Blanc, podobne AP

Leblanca ma veigara na dwa spele, veigar na jedno ulti.

Skilled gameplay.

Imho LeFuublanca ma bardzo mocny dmg, trzeba nią grać ultragejowsko, ale skutecznie tzn;

bardzo defensywnie

ksować co się da

i wchodzić do walki tylko wtedy kiedy ma się 150% pewności na fraga

Nastackujesz sobie mejaia i na normalu w zasadzie wygrywasz grę, jeżeli nie zbudują ap resi ich tankowo-fighterowe postacie.

Swoją drogą, już widzę ashe biegającą z force of nature... [*]

Nawet z banshee veil prawdopodobnie padnie na kombo.

Z banshee to zablokuje jeden skill jak ktoś zacznie kombo od Q to ashka raczej przeżyje

Twoje umiejetnosci sprowadzaja sie do elo? Dzieki nie mam wiecej pytan :DDD. Fajne z was leszczyny a co do tych twoich teorii to nie wiem czy smiac sie czy plakac. A ty robisz veigara z warmogiem ze na 3/4 hity nie padasz? A jeszcze dodaj do tego junglera to ja robie flash +stun i sobie uciekam wiec nie pier**l ze wiesz jak grac jest w ch*j mozliwosci co jak i gdzie zrobic. Problem w tym ze od tej 10 minuty gasze fizza na 3 hity a jak jest nafeedowany to na 2 wiec proponuje ci wyjsc i pograc dalej z polaczkami na 1700 elo? :DDDDDDDDDDDYEee talon ma lepszego escape to juz wiem jakim typem gracza jestes a tak poza tym to morgana ma tez spell vampa i snare a skoro lux jest dobra na talona to widac jaki poziom reprezentujesz skoro talonem nie potrafisz lux zabic :DDDD a teraz idz pocwicz ahh sorry zapomnialem masz tak wysokie elo ze cisniesz wszystkich pewnie lux albo talonem A co do gankow z wardami na lane to po prostu nie bede odpowiadal bo nie wiem czy ty jestes tak glupi czy ktos ci podrzuca te twoje pomysly

Po 1 primo gram na US, po 2 primo 1700 elo nie mam -), po 3 primo jak grasz same normale to pozdro poćwicz i poklaszcz uszami mój ty "wszechwiedzący" specu od lola.......

I widać, że nie wiesz co to ward ;o.

Po 1 primo gram na US, po 2 primo 1700 elo nie mam -), po 3 primo jak grasz same normale to pozdro poćwicz i poklaszcz uszami mój ty "wszechwiedzący" specu od lola.......I widać, że nie wiesz co to ward ;o.

Musisz mnie nauczyc jak sie klaska uszami bo nie opanowalem czegos takiego i tak nie wiem co to ward tak samo jak ty nie wiesz co to dziewczyna

Musisz mnie nauczyc jak sie klaska uszami bo nie opanowalem czegos takiego i tak nie wiem co to ward tak samo jak ty nie wiesz co to dziewczyna

Ward to jest przedmiot do odkrywania mapy, teraz powiedz mi co to dziewczyna bo byłem od 14:00 do 19:00 na dworze, więc na 100% nie wiem co to jest.

@Edit aha no i jeszcze jedno lux to kontra na talona ;).

witam. otóż kupiłem sobie dzisiaj LeBlanc. widzialem jak ludzie nia ciskali i sam obejzalem(nie gralem) i pomyslalem ze kupie. no nazbieralo sie kasy i jak kupilem to jej jakos nieogarniam. moglby ktos polecic jakis poradnik albo dobry bulid , bo z doswiadczenia wiem że polecane nie zawsze sa dobre. wiec prosze o pomoc.

....ech.... wiedziałem że trzeba było kupić katarine... :(