Witam wszystkich! Jestem Adam, mam 18 lat. Co by tu jeszcze o sobie napisać? Może czym się interesuję, więc ok! Przedewszystkim interesuję się wrestlingiem. Na pewnym forum o właśnie takiej tematyce byłem członkiem ekipy przez spory kawałek czasu. Nie samym wrs'em żyje człowiek więc oglądam też piłkę nożną, kibicuje AC Milanowi od około już 5-6 lat. Oprócz tego zajmuję się jeszcze grafiką tak mniej więcej od początku lutego ubiegłego roku więc trochę potrafię i może w niedalekiej przyszłości będą miał okazję się wykazać, we właśnie tej dziedzinie. Zdarza mi się czasami posłuchać muzyki a jeśli to robię ... w mych głośnikach rozbrzmiewa głównie rock/metal a ostatnimi czasy rap. Teraz wypada napisać coś o upodobaniach gaming'owych. Ostatnio gram przedewszystkim w League of Legends a teraz rozpocząłem swoją przygodę z DOTA2. Gier które przypadły mi do gustu w sumie jest nie dużo a w związku tym wymienię poszczególne produkty:
* Aion
* World of Warcraft
* Blacklight Retribution
* Combat Arms
Coż to chyba tyle z mojej strony ale jakbyście chcieli wiedzieć więcej to piszcie. Pozdrawiam.