Witam. Kupiłem sobie ostatnia Lee Sina. Wcześniej jechałem na tych z mobafire, ale wydaje mi się, że są słabe. Polecacie jakiś dobry build? Może być jungle albo lane mi to obojętne. Z góry dzięki
Lee Sin build na rankedy
Trinity -> Warmog -> Atma
Reszta jak chcesz.
a nie lepiej merkury-bloodthirster-mallet-trinity-warmog-atma?
opinia od 1.8k elo:
wrigglesy mercury lub ninja zalezy od teamu, warmog, atma,TF
Do Jungli : Na starej Jungli, można było startować z Doran Swordem, teraz już się nie da bo Golemy dają 50% lvla :< wiec Armor i 5 potkow. Polecam kupic 2 Doran Swordy daja sporo ataku, HP i Life Steala . Nastepnie Latarnia, Mercurki, (mozna tutaj jeszcze Tłuczek, bardzo się przydaje na Lee Sinie) Phage i skladasz z niego Frozen Malet (Polecam go kupić, będziesz miał Hp, i dmg i ofc kupujesz Atme do tego) lub nie kupujesz tego w ogóle i skladasz Warmoga > Atma, jeśli widzisz ze wygrywacie, i wiesz ze zaraz się to skończy możesz składać Trinity, nie polecam kupować Trinity jako 2 Item, będziesz miał za mało życia i się rozpłyniesz i nic nie zdziałasz (20minuta). Teraz już zależy od Ciebie, albo idziesz pod Survi, albo kupujesz coś na dmg - Last Whisper/Bloodthirster.
Potestuje ale nie wiem czy będę miał dzisiaj czas. Dzięki za wszystko
A ja w ogóle nie rozumiem pytania. Jak się ktoś pcha na rankedy to chyba powinien wiedzieć jak grać, prawda?
Niby tak ale nie wiem czy np. mój build jest dobry. Wczoraj grałem 5vs5 PVP miałem 18/1/6 z buildem
Doran Shield - Mercure Treads - Bloodthirster - Frozen Mallet i póżniej składałem trinity. Co o tym sądzicie? po trinity warmoga i atme bym złożył
Witam. Kupiłem sobie ostatnia Lee Sina. Wcześniej jechałem na tych z mobafire, ale wydaje mi się, że są słabe. Polecacie jakiś dobry build? Może być jungle albo lane mi to obojętne. Z góry dzięki