Witam.
Potrzebuje porady jak junglować Lee Sinem.
Chodzi mi głównie o masterki itemki jak skille rozdawać i jakie stworki najpierw zabijać.
Witam.
Chodzi mi głównie o masterki itemki jak skille rozdawać i jakie stworki najpierw zabijać.
.Runy ja biore czerwone na arm pen zółte flat armor, niebieskie na mres per lvl a quin na AD albo arm pen. Masterki bardzo nie zmieniają ale ja biore 21/9/0. Startujesz z cloth armorem i 5 potami. Bierzesz E jako 1. Robisz blue. Bierzesz W. Póżniej lecisz widma jak masz hp i smite ready to red a jak nie to golemy pozniej golemy albo red zalezy co 1. Jak masz hp gankujesz. Starasz się nazbierać 1300 golda. Kupujesz latarnie. Na 6 lvlu z latarnia możesz spróbować solować smoka. Jak nie dasz rady to wardujesz i zostawiasz go na później. Póżniej buty Merki albo tabi. Reszta itemów raczej sytuacyjnie ale ja zawsze mam buty latarnia(jak masz kase to B.T.) warmog atma tri force i coś na m resa albo defa. Myślę, że pomogłem.
Poczekaj z runami do następnego patchu ponieważ nerfią w nim Lee Sina i może się okazać że inne runy sprawdzą się lepiej niż :
Red (Mark) : Attack Damage / Armor Pen
Quinty : Attack Damage / Armor Pen
Yellow (Seal) : Armor
Blue (Glyph) : Magic resist per lvl
Startowy item jak i route w jungli zależy od paru czynników :
- Jeśli planujecie invade (gank w wrogiej jungli) to zaczynasz butami i 3 potionami
- Jeśli planujesz gank na 2 lvl to zaczynasz Cloth Armor +5 hp pot / Buty + 3 poty. Vampiric Sceptera nie bierzesz bo stracisz za dużo hp.
@ Teraz wychodzę,reszte Ci dopiszę jak wrócę.
Witam.