Lee Sin

Wiec co myslicie o Lee Sin'ie ? Oplaca sie go kupic? Czy waszym zdaniem to jest fail.

Nie jest słaby...

Zalezy czy ktos umie grac

Lee Sin z racji swojej dwu-częściowości skilli i faktu że wiele z nich jest powiązana z ruchem, stanowi najbardziej zręcznościowego z championów.

To trzeba najpierw opanować. No i to jeden z niewielu championów który na pierwszy rzut oka nie potrzebuje balansu

szczerze? on mi przypomina Udyra. Doskonały do jungli i jako semi-tank. Jedyna jego wada to to że w late... traci na znaczeniu. No ale to "kwestia bilda". Hotszot już znając życie trenuje nim po kryjomu ;D

Juz sa filmiki z nim ;]

wg. mnie postać useles xD

Gram nim od kiedy go dodali =) Na początku ma świetny dmg i zazwyczaj mam nim First Blood, ale jeśli się nie nafarmimy na początku później jest już trochę ciężko ; p

No... niestety w late game zazwyczaj biorą właśnie Lee Sin'a na focus ; p Jakbym miał go ocenić to dałbym... 8+/10 Przyjemnie się nim gra, i zabijanie daje większą frajdę niż innymi postaciami. Ahhh... i najlepszy defender jaki może być =) jednym skillem rozwala całe natarcie minionów ; p na minus to tylko później trochę mniejsze znaczenie w late game jeśli nie nafarmimy się i to że jest pierwszy brany na celownik.

Ale i tak go uwielbiam ^ ^

Hah 100 post xD

Potrzebuje tzw "upgrejda"... Bez tego jest latwy do zabicia.

Wiec co myslicie o Lee Sin'ie ? Oplaca sie go kupic? Czy waszym zdaniem to jest fail.