Witam Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób żeby grać z kolegami bez lagów? Z tego co udało mi się wywnioskować serwery "lokalne" hostuje mój router(wiem, ja mondry ;_
. Gdy tworzę grę i daję np serwer dedykowany, to nigdy nie znajduje. Jest może jakiś sposób abyśmy wszyscy mieli w miarę normalny ping i grali bez lagów? Z góry dziękuję.
Left 4 Dead 2 - Jak pograć z kolegami bez lagów?
Gra na lanie.
Zmiana internetu.
Gra w nocy.
Czekanie, aż serwery nie będą tak bardzo obciążone.
Może twoi kumple mają słabwgo neta typu 512kb?
Kupcie sobie serwer,5,40zł wychodzi na miesiąc za 6slotów.
Dlatego nie chcialem zeby steam dal ta gre za darmo, teraz kazdy moze tak poprostu wejsc i grac. Wczesniej bylo sporo dziecarni ale teraz jest okropnie duzo + lagi bo kazdy sie rzuca na to co jest darmowe..
Ja włączyłem serwer lokalny i zaprosiłem kolegów, którzy mają na prawdę bardzo różne rodzaje neta, od 1 MB/s do 30 MB/s (jak ja) i graliśmy normalnie .
jest bardzo prosty sposób z opcji wybierasz graj ze znajomymi tworzysz serwer lan po czym zapraszasz znajomych ze steam
Po prostu osoba która ma najlepszy pc niech stworzy SERWER LOKALNY to cała filozofia.
Wystarczy poczekać 5 minut, i już znajduje dedyka, już ponad 10 razy grałem, i za każdym razem znalazło...
Dlatego nie chcialem zeby steam dal ta gre za darmo, teraz kazdy moze tak poprostu wejsc i grac. Wczesniej bylo sporo dziecarni ale teraz jest okropnie duzo + lagi bo kazdy sie rzuca na to co jest darmowe..
Zgadzam się, teraz to okropnie jest.Wracam do L4D1 chyba .
Witam Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób żeby grać z kolegami bez lagów? Z tego co udało mi się wywnioskować serwery "lokalne" hostuje mój router(wiem, ja mondry ;_
. Gdy tworzę grę i daję np serwer dedykowany, to nigdy nie znajduje. Jest może jakiś sposób abyśmy wszyscy mieli w miarę normalny ping i grali bez lagów? Z góry dziękuję.