Legend of 3 Kingdoms, indonezyjska wersja ex-HoTK - po ANGIELSKU!

Heroes of Three Kingdoms przez wielu użytkowników był uważany za najlepszy tytuł ze stajni Perfect World Entertainment. Niestety, malejąca populacja i zmarnowana szansa doprowadziły pod koniec ubiegłego roku do zamknięcia globalnych serwerów. Teraz macie s...

Wyświetl pełny artykuł

No to wydawcy na Europę tacy jak PWE, Aeria oraz Gamigo, powinni zacząć się bać, Prodigy wkrótce stanie się swoistą alternatywą wydającą te lepsze tytuły wcześniej wspomnianych wydawców.

@edit://

Sprawdziłem to, nie wiem skąd guru skopiował tego "newsa", ale gra nie jest po angielsku, tylko po indonezyjsku, lagów jako tako nie ma, na pewno mniejsze niż pwe na.

Fragment newsa z offa Lo3K:

Legends, tepat pada hari Rabu, 30 Mei 2012, Team Legend of 3 Kingdoms ( L3K ) akan melakukan Maintenance pada Server Dragon. Masa Maintenance ini akan dimulai pada pukul 06.00 WIB dan diharapkan para Legends telah melakukan Log Out minimal 15 menit sebelum waktu maintenance dimulai.Maintenance ini akan ditujukan untuk menjaga kestabilan server dan perbaikan jaringan. Maintenance ini akan berlangsung sampai maksimal 1 x 24 jam. Selama server downtime kami akan memberikan kompensasi berupa event Twitter Time yang juga diperpanjang dan diperbanyak hadiahnya. Kemudian pada saat server kembali up akan diberikan juga kompensasi berupa Double Experience oleh Team L3K.

Jeśli to jest angielski to nie wiem w jakim języku ja piszę teraz.

Heroes of Three Kingdoms przez wielu użytkowników był uważany za najlepszy tytuł ze stajni Perfect World Entertainment. Niestety, malejąca populacja i zmarnowana szansa doprowadziły pod koniec ubiegłego roku do zamknięcia globalnych serwerów. Teraz macie s...

Wyświetl pełny artykuł