Legend of Ares <3

Witam!

W temacie chciałbym zwrócić uwagę na grę, która przykuła mnie do komputera na ponad rok (w sensie przenośnym oczywiście).

Tą grą jest Legend of Ares, gra która godna jest uwagi każdego gracza! Proszę chociaż spróbować. Dla tych co grają mam dobrą wiadomość, mianowicie powstało forum o tematyce gry. Zapraszam bardzo serdecznie do odwiedzenia forum. Dopiero powstało no ale każdy kiedyś zaczynał.

Link: Forum o LoA

Nie grałem w tą grę, ale zobaczę (oczywiście się na forum też zarejestruje)

Naprawde zachęcam. Gra przesympatyczna ;)

Jedna z najlepszych MMO w które grałem :) miałem chyba 32lvl sperman i mimo iż już nie gram mile wspominam te dni :) ocene na stronie dałem bardzo dobrą, lecz dlaczego nie świetną?? Cóż dobiła mnie jedna rzecz, korpus odpowiada za wygląd całego seta :( wada nie wada jednak mnie zniecheciła ale ogólnie gra warta uwagi i naprawde polecam ^^

Ech no musze sie z Toba zgodzic... Bez tz. armora jestesmy nadzy :( ale jesli bys kiedys gral jeszcze, zapraszam na serwer demeter napisz do ThOuRuS ^^. W naszej guildi w ktorej jestem znajdziesz odpowiedz na wszystkie swoje pytania... Jestesmy stara dobra ekipa z serwa phx. Eh to byly czasy... Bylismy elita serwera, ale i demeter opanujemy ^^

hm... grałem w Legend Of Ares i mogę stwierdzić że gra nie jest najgorsza ale to na pewno nie najlepsza. Ma sporo minusów takich jak słaba dosyć grafika, (opóźnione sterowanie jak się nie mylę) te sterowanie mnie zniechęciło i to bardzo do tej gry ale powiem szczerze że się napaliłem na tą grę.

Ja już zasysam to jak będę mógł to dołącze do Twojej gildii

Cóż, narazie mam w co grać ^^ ale być może kiedyś LoA pojawi się ponownie na moim komputerze :) Wcale tego nie wykluczam :P

No zapraszam wszystkich serdecznie na serwer demeter guildia Unforgetable zaprasza ^^

Legend Of Ares to za***ista gra :) Była to 2 moja gra mmorpg w którą zagrałem. Miło wspominam czas grania w tą grę. Ma parę minusów jak grafika ale co z tego jeśli fajnie się gra. Posiadam tam 42 lvl i 32 mag.

Pawełku zauważyłeś kiedy był ostatni post?

No i co z tego że był w 2008 roku. Może temat się odrodzi i będzie prowadzony dalej :)

Witam!

W temacie chciałbym zwrócić uwagę na grę, która przykuła mnie do komputera na ponad rok (w sensie przenośnym oczywiście).

Tą grą jest Legend of Ares, gra która godna jest uwagi każdego gracza! Proszę chociaż spróbować. Dla tych co grają mam dobrą wiadomość, mianowicie powstało forum o tematyce gry. Zapraszam bardzo serdecznie do odwiedzenia forum. Dopiero powstało no ale każdy kiedyś zaczynał.

Link: Forum o LoA