Witam,
Chciałbym wrócić do Legend of Ares, ale niestety powstrzymuje mnie red fox games, które to nie chce wysłać mi maila aktywacyjnego.
Czy ktoś jeszcze ma taki problem i czy jeśli komuś działa to mógłby mi założyć konto?
Witam,
Chciałbym wrócić do Legend of Ares, ale niestety powstrzymuje mnie red fox games, które to nie chce wysłać mi maila aktywacyjnego.
Czy ktoś jeszcze ma taki problem i czy jeśli komuś działa to mógłby mi założyć konto?
Bump. Przepraszam, że tak szybko, ale post w ogole nie pojawil sie w "ostatnich tematach".
Mam ten sam problem. Może mail aktywacyjny przychodzi po jakimś czasie? Poczekam do jutra, jak nie przyjdzie to zrobię 10 kont na różnych pocztach i sprawdzę xD
Dobra, to trochę rozwiało wątpliwości. Jak na razie próbowałem na hot i g mailu, oba to samo, nic nie przychodzi.
No cóż, czekamy :<
Witam,