Witam wczoraj ruszyła wersja CBT grry Legend of Chaos (LoCo) I mam tu do Was graczy pytanie, dlaczego gra jest tylko w tzw "roomach" czemu po opuszczeniu danego pokoju usuwa sie lvl skille etc ? dlaczego nie ma swobodnego poruszania sie ? (chodzi mi o poruszanie sie po mieście etc.) I czy w oficjalnej fazie zmieni sie to ?
Legend of Chaos
Dżizas człowieku, ta gra mi przypomina League of Legends, nie ona jest odzwierciedleniem LoLa z innymi bohaterami w 3d jako TPS. Roomy są jako rozgrywki. Poczytaj trochę o League of Legends, to dowiesz się na jakiej zasadzie działa LoCo. Aaa, jeżeli ktoś ma error przy wchodzeniu na konto tj. Login Failed. To znaczy, że jego konto nie zostało jeszcze aktywowane w bazie danych i musi jeszcze trochę poczekac. Gra jest fajna, tylko wybrałem sobie złych bohaterów ^^ Owieczkę i Clowna, nie polecam ich.
Szkoda że tak jest że po każdej rundzie sie resetuje all i nie można sobie "bez sensu" pobiegać.
To jest Land of Chaos, nie Legend of Chaos
Witam wczoraj ruszyła wersja CBT grry Legend of Chaos (LoCo) I mam tu do Was graczy pytanie, dlaczego gra jest tylko w tzw "roomach" czemu po opuszczeniu danego pokoju usuwa sie lvl skille etc ? dlaczego nie ma swobodnego poruszania sie ? (chodzi mi o poruszanie sie po mieście etc.) I czy w oficjalnej fazie zmieni sie to ?