Legenda: Wojna Smoków

Witam szukam chętnych do wspólnej gry w grze przeglądarkowej MMORPG Legenda: Wojny Smoków

Krótki opis gry :

''Legenda różni się od innych gier typu MMORPG przede wszystkim nowym systemem walki. Wszystkie ruchy w walce są animowane, dzięki czemu jesteś naocznym świadkiem swoich poczynań. Uczestniczysz w walce, śledząc jej przebieg na ekranie, a nie wczytując się w logi.Odzież oraz broń, które wybierasz dla swojej postaci, zmieniają twój wygląd zewnętrzny (zobacz okno "Informacja o postaci") i ponadto mają decydujący wpływ na przebieg walki. Aby zrozumieć, z kim masz do czynienia, wystarczy zmierzyć przeciwnika wzrokiem.''

Filmik z zapowiedzią gry : https://www.youtube.com/watch?v=SsnH2BLKo8c

Link do rejestracji z moim refkiem : -ciach- Slodx

Jeśli komuś podejdzie gierka to proszę się odezwać do mnie ;)

PS.Czy miał już ktoś z Was kontakt z ta grą lub chociaż o niej słyszał ?

Dawno bardzo dawno temu jak jeszcze ta gra nie leciała tak bardzo na twoje pieniądze a admini nie nadużywali swoich przywileji grało się całkiem ok wszyscy chodzili na instancję i było dużo zabawy lecz teraz odkąd ta gra ciągnie tylko do tego kto więcej zapłaci za eq kóre po jakimś czasie ci znika i które jest naprawdę OP ja jednak spasuje. Ta gra tylko i wyłącznie polega na systemie PVP bez tego nic w niej nie osiągniesz a skoro wszyscy mają super sety to zdejmują cię praktycznie na 3 ciosy.O questach nie wspomnę bo niektóre z nich są naprawdę denerwujące i zajmują praktycznie wieczność do ukończenia. Odpuściłem sobie tą grę gdy mając 6 poziom i parę czerwonych i fioletowych itemów na które zbierałem od ponad roku i dostałem bana za głupie zalogowanie się z innego IP i oddanie za free przyjacielowi głupiej broni dostałem perm bana a admini nawet się nie odezwali na mój email.

Jednym słowem ODPUŚĆ!!!!

Z tego co pamiętam to całkiem interesująca gierka była jak na przeglądarkę. Zainteresowała mnie paroma innowacyjnymi rozwiązaniami jak na grę w przeglądarce, ciekawe jak to teraz wygląda, pewnie wiele ludzi już nie gra.

Witam szukam chętnych do wspólnej gry w grze przeglądarkowej MMORPG Legenda: Wojny Smoków

Krótki opis gry :

''Legenda różni się od innych gier typu MMORPG przede wszystkim nowym systemem walki. Wszystkie ruchy w walce są animowane, dzięki czemu jesteś naocznym świadkiem swoich poczynań. Uczestniczysz w walce, śledząc jej przebieg na ekranie, a nie wczytując się w logi.Odzież oraz broń, które wybierasz dla swojej postaci, zmieniają twój wygląd zewnętrzny (zobacz okno "Informacja o postaci") i ponadto mają decydujący wpływ na przebieg walki. Aby zrozumieć, z kim masz do czynienia, wystarczy zmierzyć przeciwnika wzrokiem.''

Filmik z zapowiedzią gry : https://www.youtube.com/watch?v=SsnH2BLKo8c

Link do rejestracji z moim refkiem : -ciach- Slodx

Jeśli komuś podejdzie gierka to proszę się odezwać do mnie ;)

PS.Czy miał już ktoś z Was kontakt z ta grą lub chociaż o niej słyszał ?