Legenda Zielonego Smoka

Legenda powróciła, jedna z najbardziej klimatycznych gier rpg przez przeglądarkę JEST! Po kilkuletniej przerwie mamy wznowienie. Jeśli grało się kiedyś można odzyskać postać-jeśli nie została wykasowana, moją wykasowali, ale wielu graczy odzyskało swoją postać i może zabijać smoki jak dawniej.

Chciałem dodać grę na stronie, ale cały czas jakieś błędy wykakują mimo poprawnego wstawienia, zatem podaje ją tu.

W ogóle grał w to ktoś?

banner3.jpg

A nie wiesz przypadkiem, kiedy skończy sie beta w nowej erze ?? :P

A nie wiesz przypadkiem, kiedy skończy sie beta w nowej erze ??

Oj pracuja nad tym w zółwim tempie, akurat troche testowalem troche gre na tamtym serwie i duuuzo roboty jeszcze maja;/

Ciekawe co nowego dodaja :P LOTGD juz była ciekawa :D A po zmianach ^^ No cóż, kto wie ;)

Wygląda mi to na silnik Vallheru z duzymi zmianami, idzcie z projektem dalej, pzdr

Wygląda mi to na silnik Vallheru z duzymi zmianami, idzcie z projektem dalej, pzdr

nie jest to vallheru, ale ma duzo cech tego silnika :P LOTGD wyróżnia się specyficznym klimatem :D Mi sie osobiscie ta gra bardzo podoba

Ahamm :) Czym bylaby gra bez klimatu !? :D

Legenda powróciła, jedna z najbardziej klimatycznych gier rpg przez przeglądarkę JEST! Po kilkuletniej przerwie mamy wznowienie. Jeśli grało się kiedyś można odzyskać postać-jeśli nie została wykasowana, moją wykasowali, ale wielu graczy odzyskało swoją postać i może zabijać smoki jak dawniej.

Chciałem dodać grę na stronie, ale cały czas jakieś błędy wykakują mimo poprawnego wstawienia, zatem podaje ją tu.

W ogóle grał w to ktoś?

banner3.jpg