Jesli ma ktos juz dodatek i leza mu w schowku niepotrzebne itemki legendarne do 60 lvl (bo mam tylko podstawke) ktore mu sie nie przydadza to z checia przyjme ;D
Battletag : Tarahumara #2807
Nie wazne sezon czy normal
Z góry dziekuje hehe
Legendarne itemki
Jesli ma ktos juz dodatek i leza mu w schowku niepotrzebne itemki legendarne do 60 lvl (bo mam tylko podstawke) ktore mu sie nie przydadza to z checia przyjme ;DBattletag : Tarahumara #2807Nie wazne sezon czy normal Z góry dziekuje hehe
Nie można rozdawać legendarnych itemków chyba ,że jesteś z kimś w drużynie i poleci wtedy komuś to może Ci dać poprzez wyrzucenie tejże legendy.Innej opcji nie ma.
itemki legendarne z 60 lvl można przekazywać z konta na konto bo sam mam stare spodnie Iny które mogę wymienić za coś innego
Ja chyba wszystko do vendora doddałem bo nie ma po co tego trzymać, tylko stash zaśmieca
Przedmioty <61ilvl (czyli te z vanilli) nie sa objete Account Boundem po 2h.
Ahh no to sorry za wprowadzenie błąd bo nie wiedziałem.Myślałem ,że wszystkie legendy są przypisane do konta.
Edit: W takim razie ja mogę Ci dać całe eq na 60 lvl dla barbarzynki.Mój battletag Zafkiel#2168.
Jesli ma ktos juz dodatek i leza mu w schowku niepotrzebne itemki legendarne do 60 lvl (bo mam tylko podstawke) ktore mu sie nie przydadza to z checia przyjme ;D
Battletag : Tarahumara #2807
Nie wazne sezon czy normal
Z góry dziekuje hehe