Legends Of Martial Arts

Witam szukam ekipy do gry Legends of Martial Arts.Gra jest utrzymana w klimaćie kung-foo.Zaczynamy od 1 lvla ja mam pobraną gre póki co podoba mi sie tylko questy są dziwne.Walka dynamiczna a,grafika cukierkowa z elementami wschodu(mnie się bardzo podoba).Wczoraj wystartowała open beta więc zapraszam,do gry zoorganizuje kanał ventrillo lub ts3.Kto chce pisac pod tematem ;)

No no ładnie podchodzisz do gry ,jutro pobiorę i zobaczę czy gra warta większego poświecenia czasu[długie dni grania xd ]

To podaj jakies namiary na siebie, tu masz moj numer gg. pisz jak cos ;) ja tez staram sie ogarnac ta gre.,

1941588 ;P

GG:28081945 Uzgadniamy co i jak i jak ja sprawdze od którego gildia i możemy grac:D

Witam szukam ekipy do gry Legends of Martial Arts.Gra jest utrzymana w klimaćie kung-foo.Zaczynamy od 1 lvla ja mam pobraną gre póki co podoba mi sie tylko qesty są dziwne.Walka dynamiczna a grafika cókierkowa z elementami wschodu(mnie się bardzo podoba).Wczoraj wystartowała open beta więc zapraszam,do gry zoorganizuje kanał ventrillo lub ts3.Kto chce pisac pod tematem

Zamiast grać popracuj nad ortografią i interpunkcją. xD

klimaćie, qesty, cókierkowa --> to ostatnie mnie rozwaliło haha B)

Witam szukam ekipy do gry Legends of Martial Arts.Gra jest utrzymana w klimaćie kung-foo.Zaczynamy od 1 lvla ja mam pobraną gre póki co podoba mi sie tylko questy są dziwne.Walka dynamiczna a,grafika cukierkowa z elementami wschodu(mnie się bardzo podoba).Wczoraj wystartowała open beta więc zapraszam,do gry zoorganizuje kanał ventrillo lub ts3.Kto chce pisac pod tematem ;)