Witam szukam ekipy do gry Legends of Martial Arts.Gra jest utrzymana w klimaćie kung-foo.Zaczynamy od 1 lvla ja mam pobraną gre póki co podoba mi sie tylko questy są dziwne.Walka dynamiczna a,grafika cukierkowa z elementami wschodu(mnie się bardzo podoba).Wczoraj wystartowała open beta więc zapraszam,do gry zoorganizuje kanał ventrillo lub ts3.Kto chce pisac pod tematem
Legends Of Martial Arts
No no ładnie podchodzisz do gry ,jutro pobiorę i zobaczę czy gra warta większego poświecenia czasu[długie dni grania xd ]
To podaj jakies namiary na siebie, tu masz moj numer gg. pisz jak cos ja tez staram sie ogarnac ta gre.,
1941588 ;P
GG:28081945 Uzgadniamy co i jak i jak ja sprawdze od którego gildia i możemy grac:D
Witam szukam ekipy do gry Legends of Martial Arts.Gra jest utrzymana w klimaćie kung-foo.Zaczynamy od 1 lvla ja mam pobraną gre póki co podoba mi sie tylko qesty są dziwne.Walka dynamiczna a grafika cókierkowa z elementami wschodu(mnie się bardzo podoba).Wczoraj wystartowała open beta więc zapraszam,do gry zoorganizuje kanał ventrillo lub ts3.Kto chce pisac pod tematem
Zamiast grać popracuj nad ortografią i interpunkcją. xD
klimaćie, qesty, cókierkowa --> to ostatnie mnie rozwaliło haha
Witam szukam ekipy do gry Legends of Martial Arts.Gra jest utrzymana w klimaćie kung-foo.Zaczynamy od 1 lvla ja mam pobraną gre póki co podoba mi sie tylko questy są dziwne.Walka dynamiczna a,grafika cukierkowa z elementami wschodu(mnie się bardzo podoba).Wczoraj wystartowała open beta więc zapraszam,do gry zoorganizuje kanał ventrillo lub ts3.Kto chce pisac pod tematem