mam do sprzedania keya do bety legionu. aby zagrac nie trzeba miec aktywnej subskrypcji WoW-a. zainteresowanych prosze o pisanie w temacie czy tez na priv (jakies oferty?)
Legion beta key
cena ??
za ile ten klucz?
200 do negocjacji chyba ze sa jakies inne propozycje
do bety i 200 ? chyba chciałeś napisać 20 XD no chyba, że po becie będzie to już aktywny produkt to rozumiem ? - premiera pod koniec września i gra ma kosztować około 150zł
200 ziko to lekka przesada ... Legion jest tuz za rogiem. Zastanawiam sie czy to zwyczajna pazernosc ludzi czy moze zwyczajne cwaniarstwo. Ale tak jak napisal kolega 20 ziko moze byc ale 200 ? no prosze zejdz na ziemie ^^
powiem tak nie kazdy chce wydawac kasne na gre szczegolnie taka lecz sa tacy co maja na to srodki i chca juz sobie zagrac w legion
PS. keya wlasnie sprzedalem za 250 wiec oplacalo sie poczekac
powiem tak nie kazdy chce wydawac kasne na gre szczegolnie taka lecz sa tacy co maja na to srodki i chca juz sobie zagrac w legion PS. keya wlasnie sprzedalem za 250 wiec oplacalo sie poczekac
Dam sobie rękę uciąć że nie sprzedałeś tego keya za taką kwotę, ot tak, napisałeś to tylko po to by nam pokazać że jednak kwota była odpowiednia, nikt nie kupi keya za 200-250 zł gdy do Legionu zostało 2 miesiące
nie musisz w to wierzyc, ale nie mial bys reki -.- dla niektorych 2 miesiace to dlugo, a 250zl to malo.
200zł za beta key a DODATEK BEDZIE TANSZY. CHYBA SOBIE KOLEGO JAJA ROBISZ
Jaja to są z tego, że to klucz tylko do bety, po zakończeniu której, aby grać dalej będzie trzeba kupić grę na nowo :), dałbym 200 zeta jeśli po zakończeniu bety gra była by dalej aktywna, a tak to ściema totalna
Przecież z WoD było tak samo..
Sciema? Klucze do WoD kosztowaly na epicnpc po 50-100 euro Wiec klucz do bety tego doatku spokojnie kosztowal podobne pieniadze. Te 250zl to nie przesada. To, ze Polak nie da tyle kasy nie znaczy, ze taki Niemiec nie polozy za keya do bety 50 ojro
CYTUJE " 200 do negocjacji chyba ze sa jakies inne propozycje "
po czym piszesz ze sprzedales za .... tez cytuje " PS. keya wlasnie sprzedalem za 250 wiec oplacalo sie poczekac "
to jaki debil podbija negocjujac ???
No i właśnie dlatego nie lubię tych giveaway'i zamiast wyslać klucze do aktywnych graczy by potestowali dodatek to blizzard woli rozdać klucze padalcom które potem je próbują sprzedać za grube pieniądze. Samemu udało się mi się zdobyć dwa klucze dla siebie i kolegi z gildii nie myślałem nawet ich sprzedawać.
CYTUJE " 200 do negocjacji chyba ze sa jakies inne propozycje " po czym piszesz ze sprzedales za .... tez cytuje " PS. keya wlasnie sprzedalem za 250 wiec oplacalo sie poczekac " to jaki debil podbija negocjujac ???
Pewnie Guru. Już pewnie robi recenzje xD #D3dlaplebsu #PoEdlaszlachty
Ja tam miałem aż 3 keye do bety jeden oczywiście aktywowałem bo mam już zakupiony Legion i chcę potestować, a 2 następne sprzedałem po 200 zł,
Keye na epicnpc do bety Legionu kosztują około 100-125 USD i sprzedają się jak świeże bułeczki
mam do sprzedania keya do bety legionu. aby zagrac nie trzeba miec aktywnej subskrypcji WoW-a. zainteresowanych prosze o pisanie w temacie czy tez na priv (jakies oferty?)