Legion dopiero we wrześniu?

Nie do końca wod miał w sumie duży kontent były 3 tiery tak jakby bo HM BRF HFC. Problemem wowa moim zdaniem jest to że blizz wypalił się z pomysłów i na siłę próbuje zrzynać sandboxowe rozwiązania od innych zamiast po prostu dawać nam częściej kontent pve i pvp.

HM i BRF to jeden tier.

@Ravir, Holinka już nie raz udowodnił że PvP nie jest jego mocna stroną.

Zresztą, żeby nie było tu pustych słów oto porównanie WotLK vs WoD, Raid/ilość bossów:
VoA 4
1 TIER:
Naxx 15
OS 1
EoE 1
2 TIER:
Uldu 14
Onyxia 1
3 TIER:
ToC 5
4 TIER:
ICC 12
RS 1
// do tego trzeba zauważyć że raidy 10 man i 25 miały inny loot wiec czasami warto było robić oba tryby
teraz WoD:
1 TIER:
HM 7
BRF 10
2 TIER:
HFC 13

Z tym że mythic to zupełnie inne walki więc pve jest mega moim zdaniem ale pvp dno

Btw Varian jest też przywódcą całego Przymierza, tak jak Thrall i Garrosh byli przywódcami orków ale też i całej hordy. Varian ostatnimi czasy zmiękł, i teraz po stronie przymierza krwiożerczą postacią ostanie sie jeno Jaina, więc chciałbym ją mieć jako przywódce przymierza bo z hordą trzeba ostro pogrywać. Oczekiwałem zamiast Sylvanas , Vol'jina bowiem odkąd on został nowym wodzem hordy, stał się jakiś taki smutny i mało co poczynia.

Mnie dziwi że ich zielony jezus nie gra pierwszych skrzypiec ale to dobrze mam go już dosc

79325275.jpgâ

Co macie zamiar robić przez następne 10 miesięcy w wowie ? Ja przyznam, że zupełnie się takiej daty premiery nie spodziewałem - bardziej liczyłem, że dodatek zadebiutuje w okolicach marca, kwietnia, ale wrzesień ?! Nie dość, że już teraz ludzie się nudzą, bo większość siedzi w garnizonach, z nudów łapie mounty i zdobywa achivmenty do tego liczba subskrybentów cały czas spada, więc nie wiem co za "łeb" wymyślił, żeby nowy content wprowadzić dopiero za ~10 miesięcy.

Wiem, że będzie jeszcze patch 6.2.3 z sezonem 3, ale chyba nie na taka informacje gracze liczyli. Ja osobiście czuje lekkie rozczarowanie, choć wiadomo... jeśli dodatek ma sprawić , ze wow wow odżyje i będzie co robić przez długi czas, to mogę zaczekać. Ja osobiście suba mam do 7 grudnia. Później prawdopodobnie zrobię sobie przerwę, aż do prepatcha...

A tutaj Q&A z blizzcona

http://www.mmo-champion.com/content/