Legion Pytania/Odpowiedzi

Hej

Ogólnie ostatnio znów wraca mi chęć na WoWa i pewnie jak wyjdzie dodatek to wrócę choćby dla samej fabuły i zabicia czasu.

Może znajdzie się ktoś kto ma jakąś tam wiedzę na temat nadchodzącego dodatku i mechaniki którą blizzard wprowadzi.

Zadam parę pytań, proszę o wyczerpującą odpowiedź :)

Spoiler
<div class="ipsSpoiler_contents">
	<p>

</p>

<ol>
  • Dana klasa posiada od 2/3 artefaktów. Czy jedna postać może mieć wszystkie dostępne? (przykład Paladyn, może mieć każdą legendarkę pod spec?)
  • PVP Zone, zrobili coś w stylu Ashran?
  • Czym ma być ten nowy system PVP Prestige?
  • Class Hall? Nowy garnizon łączony z każdym graczem z danej klasy?
  • Spotkałem się z różnymi teoriami na temat Illidana. Będzie po naszej stronie, czy przeciw nam?
  • Pojawić się ma Ashara - jakie ma plany?
  • Kil'Jaeden wrócił (zadanie legendarne dla Łotra), Archimonde też wrócił (znaczy w HellfireCitadel była walka). Możliwe że pojawi się Sargeras?
  • (Opcjonalne) Skoro Sargeras ma się pojawić to będzie oznaczać koniec Płonącego Legionu (jeśli będzie on Bossem)?
  • Co z Bolvarem Fordragonem, nowym Królem Liszem? Co z Emerald Dream? Co z aspektami? Co ze starymi bogami?
  • Sądzicie że to ostatni dodatek?
  • 	</p>
    </div>

Pytania wrzucam w spoiler, gdyż nie każdy chce wiedzieć co się ma zdarzyć.

Spoiler
    	<p>
    		1. Tak jedna postać może posiadać wszystkie dostępne legendarki dla niej. Tylko że każdą rozwijasz oddzielnie. Czyli jak zrobisz upgrade Ashbringera to nie będziesz mógł upgradować artefaktu pod prota itd.
    	</p>

<p>
    		2. Nie ma w planach.
    	</p>

<p>
    		3. Więcej info <a href="http://wowwiki.wikia.com/wiki/Honor_System_3.0" rel="external nofollow">tu</a>. Innymi słowy przebudowany system honoru.
    	</p>

<p>
    		4. Coś w ten deseń aczkolwiek misje followerów będą wyglądać inaczej - teraz są oni zwiadowacami którzy przygotowują Ci grunt pod np. quest chaina. Wysyłasz ich w świat, wracają z wiadomością że odkryli jakiś skarb gdzieśtam, idziesz tam osobiście zdobyć ten skarb.
    	</p>

<p>
    		5. Blizzard powiedział że Illidan ma odkupić swe winy w tym dodatku, zresztą współpracujemy oficjalnie z demon hunterami których zwierzchnikiem jest Illidan.
    	</p>

<p>
    		6. Pojawia się jej oddana służebnica, właściwie jeszcze niewiele wiadomo jaką rolę odegra Azshara może jakiś późniejszy patch.
    	</p>

<p>
    		7. Sam Sargeras osobiście nigdy się nie pojawi, to by oznaczało koniec Azeroth, jego avatar natomiast to co innego (Tomb of Sargeras to jego więzienie) wysokie prawdopodobieństwo że będzie ostatnim bossem dodatku (trzymam kciuki :P)
    	</p>

<p>
    		8. Sargeras się nie pojawi, uderzeniem swojego miecza potrafi rozbijać planety. Za to pojawi się jego Avatar którego szczątki spoczywają pod Tomb of Sargeras.
    	</p>

<p>
    		9. Właściwie po staremu jest częścią zdobycia artefaktu przez death knighta (w specu frost). Emerald dream został zaatakowany przez Xaviusa i zbezczeszczony tym samym przemieniony w Emerald Nightmare, naszym zadaniem w nowym raidzie o nazwie Emerald Nightmare jest pokonać Xaviusa i ocalić Emerald Dream.
    	</p>

<p>
    		10. Nie, płonącego legionu nie da się od tak pokonać, można wygrać bitwę ale wojna dalej będzie się toczyć. Zresztą pozostaje wątek old godów, Azshary i wiele innych. Jeden ciekawy to przepowiednia Velena dotycząca młodego króla Stormwind Anduina Wrynna skrócona wersja brzmi: " <span style="color:rgb(0,0,0);font-family:Roboto, arial, sans-serif;font-size:13px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:14.4px;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;float:none;background-color:rgb(255,255,255);">When Velen turned to face Anduin, he had a sudden vision of a hero in gleaming armor, leading not just the Horde and Alliance, but the dragons and naaru as well in a battle against the Burning Legion</span> " 
    	</p>

<p>

</p>
    </div>

No dzięki, ogólnie to większość pytań zamkniętych ;3. Ogólnie pytam ze względu na bajki opowiadane na tych "legit" stronach. Zazwyczaj trzymam się info z mmo-champion - tam dostałem info dotyczące Pandarii i całego wydarzenia (w 90% się sprawdziło).

Najbardziej interesuje mnie teoria z tytanami i nowym Ulduarem

Spoiler
    	<p>
    		<em>"They will come in their stronghold. Above us like on cloud. Bigger than all Eastern Kingdoms or Kalimdor. Titans will help us to fight against HIM!"</em>
    	</p>
    </div>

Boli że na BLu w ally nie ma dobrych gildi... trzeba będzie grać solo/random ;3

Boli że na BLu w ally nie ma dobrych gildi... trzeba będzie grać solo/random ;3

Czy ja wiem Semper Invicta nie jest jakąś słabą gildia, ale to prawda 90% graczy pve gra hordom.

Pampers Inpicta? Przyjmują (przyjmowali) osoby które się im podlizują... byłem niepolecam. Drama ma za dużą rotację, a lepszych nie ma na chwilę obecną. Reaktywujemy The Betrayers jak będzie trzeba ;P

Ja słyszałem o Semperach niezłe opinie. Sam mam postać w Dark Hounds, mają teraz 4/13 Mythic i Kompania Wilków też ma jakiś progress z tego co wiem.

Hej

Ogólnie ostatnio znów wraca mi chęć na WoWa i pewnie jak wyjdzie dodatek to wrócę choćby dla samej fabuły i zabicia czasu.

Może znajdzie się ktoś kto ma jakąś tam wiedzę na temat nadchodzącego dodatku i mechaniki którą blizzard wprowadzi.

Zadam parę pytań, proszę o wyczerpującą odpowiedź :)

Spoiler
    	<p>

</p>

<ol>

• Dana klasa posiada od 2/3 artefaktów. Czy jedna postać może mieć wszystkie dostępne? (przykład Paladyn, może mieć każdą legendarkę pod spec?)
  • PVP Zone, zrobili coś w stylu Ashran?
  • Czym ma być ten nowy system PVP Prestige?
  • Class Hall? Nowy garnizon łączony z każdym graczem z danej klasy?
  • Spotkałem się z różnymi teoriami na temat Illidana. Będzie po naszej stronie, czy przeciw nam?
  • Pojawić się ma Ashara - jakie ma plany?
  • Kil'Jaeden wrócił (zadanie legendarne dla Łotra), Archimonde też wrócił (znaczy w HellfireCitadel była walka). Możliwe że pojawi się Sargeras?
  • (Opcjonalne) Skoro Sargeras ma się pojawić to będzie oznaczać koniec Płonącego Legionu (jeśli będzie on Bossem)?
  • Co z Bolvarem Fordragonem, nowym Królem Liszem? Co z Emerald Dream? Co z aspektami? Co ze starymi bogami?
  • Sądzicie że to ostatni dodatek?
  • 	</p>
    </div>

Pytania wrzucam w spoiler, gdyż nie każdy chce wiedzieć co się ma zdarzyć.