Legion

Hejo, chciałbym pograć w Wow`a na globalu. Zastanawia mnie jedna sprawa, warto kupić Legion? Czy może lepiej poczekać? Z góry dziękuję.

Hejo, chciałbym pograć w Wow`a na globalu. Zastanawia mnie jedna sprawa, warto kupić Legion? Czy może lepiej poczekać? Z góry dziękuję.

Na co Ty chcesz czekać? nowy dodatek będzie gdzieś za rok więc jak jesteś cierpliwy to czekaj....

Legion jest jednym z najlepszych dodatków więc oczywiście ze warto

Dziękuję za odpowiedź, wiesz może jeszcze gdzie najlepiej kupić? Ostatnio widziałem w Empiku za 89 zł, ale chyba oferta już się skończyła.

Nie mam pojęcia gdzie kupić najtaniej, pewnie Allegro lub G2A

Najlepiej kupić w black friday na Battlenecie lub może w innym sklepie będzie taniej w tym dniu. Wydaje mi się, że Legion też będzie w tym roku przeceniony, choć pewności nie mam zależy od blizza ;p

Potwierdzam, że warto, nowy dodatek będzie za jakieś 8-12 miesięcy. W planach mają wydać go przed końcem 2018 roku, więc wszystko zależy od tego kiedy się wyrobią.

Najlepiej kupić w black friday na Battlenecie lub może w innym sklepie będzie taniej w tym dniu. Wydaje mi się, że Legion też będzie w tym roku przeceniony, choć pewności nie mam zależy od blizza ;p

Potwierdzam, że warto, nowy dodatek będzie za jakieś 8-12 miesięcy. W planach mają wydać go przed końcem 2018 roku, więc wszystko zależy od tego kiedy się wyrobią.

+ Zdazysz jeszcze na spokojnie jak nie bedziesz zmienial klas poraidowac Antorus itd. nawet daloby rade sie ubrac na heroica zanim raid wyjdzie w nastepna srode.

Dodatkowo, z doswiadczeniem zdobytym przez te 10mc (dodatek wyjdzie w wrzesniu/pazdz) i miejscem w jakiejs raid grupie, nastepny dodatek zaczniesz wyborowo.