LEGO Minifigures Online pytanie

Otóż moje pytanie brzmi :

czy w tej grze jest tylko postaci na krzyż którymi gramy do końca gry czy jak to wygląda ?

bo z tego co widzę to tylko wybiera się postać (ma się ich kilka) i ni to zmienić zbroi, ni to zmienić broni...

Wypowie się ktoś kto gra ? czy wygląd postaci się zmienia ?

hmm wiem ze znajduje sie nowe postacie ktorymi mozna grac. Mam narazie 8 poziom wiec malo co wiem.

bo jak jest tak jak mówisz ta gra to serio chyba porażka :)

Lego Universe bylo o niebo lepsze,ale bez placenia byles tam bardzo ograniczony.

nowe postacie znajdujesz podczas q i walk z bossami, nie trzeba wydawać kasy .

Otóż moje pytanie brzmi :czy w tej grze jest tylko postaci na krzyż którymi gramy do końca gry czy jak to wygląda ?bo z tego co widzę to tylko wybiera się postać (ma się ich kilka) i ni to zmienić zbroi, ni to zmienić broni...Wypowie się ktoś kto gra ? czy wygląd postaci się zmienia ?

Znajdujesz postacie przez małe dungeony oraz bardzo(ale to bardzo)rzadki drop lub zakupując odpowiednią paczkę.

Nie da się zmienić zbroi,broni itp. bo od tego zmieniasz postacie,które zdobędziesz.

Co do wyglądu postaci to coś słyszałem o skinach do postaci ale to dopiero w późniejszej fazie rozwoju.

Otóż moje pytanie brzmi :

czy w tej grze jest tylko postaci na krzyż którymi gramy do końca gry czy jak to wygląda ?

bo z tego co widzę to tylko wybiera się postać (ma się ich kilka) i ni to zmienić zbroi, ni to zmienić broni...

Wypowie się ktoś kto gra ? czy wygląd postaci się zmienia ?