Lego minifigures online

Witajcie :)
Mam problem z rejestracją w wyżej wymienionej grze. Otóż rejestrowałem się na stronie z 3 razy chyba, w samej grze też z 3 razy się rejestrowałem, ale za każdym razem jak chce się zalogować do gry to wyskakuje komunikat, że hasło jest złe.. Zmieniałem je 3 razy i ciągle taki sam komunikat. Już nie mam pomysłu, próbowałem nawet innym emailem się zarejestrować i efekt ten sam. Jakieś pomysły co może być tego przyczyną?

W klienice w miejscu login podaj swój nick, a nie e-meil jak to sie robi na ich stronie :)

Podaje nick :)

Miałem ten sam błąd, już chciałem rezygnować, okazalo się, że podaje zły login, bo gra przypisała mi dziwny login z jakąs liczbową końcówką, na swoim emailu powinineś mieć potwierdzenie zał konta wraz z logine innego problemu tu nie widze, bo jeśli to nie to to tylko ty masz problem :)

Wielka szkoda że na dzień dzisiejszy jest na 1 posiedzenie . Bardzo przyjemnie się gra ale nie jest warta kupowania premiumki w sumie ze 3-4 fajne premduny są tylko , a produkcja sama w sobie jest bardzo krótka .

Dokładnie, bardzo fajny h&s tylko krótki, jak by dali coś innego zamiast lego, byłby hicior, a tak jest tylko dobrze ;)

szkdoa ze nie mozna tworzyc wlasnej postaci to znaczy kreator fajie by to wygladalo ;3 oraz ze nie dropia bronie i inne przedmioty xd

Dalej nic... Login jest prawidłowy a dalej wyskakuje komunikat o złe hasło.. Trudno, chyba nie będzie mi dane zagrać w LEGO :(

Witajcie :)
Mam problem z rejestracją w wyżej wymienionej grze. Otóż rejestrowałem się na stronie z 3 razy chyba, w samej grze też z 3 razy się rejestrowałem, ale za każdym razem jak chce się zalogować do gry to wyskakuje komunikat, że hasło jest złe.. Zmieniałem je 3 razy i ciągle taki sam komunikat. Już nie mam pomysłu, próbowałem nawet innym emailem się zarejestrować i efekt ten sam. Jakieś pomysły co może być tego przyczyną?