Lekkie wsparcie goldem Buring Legion

Witam, znalazła by się jakaś osoba dobroduszna wysyłając mi 800 golda na serwerze Buring Legion po stronie hordy, brakuje mi do heirloomow, expie tanka. Battletag Pelik#2404

A na co CI heriloomy? Stary ja w armsie tankowałem z 2h bronią. Mop jest na tyle prosty że w szarych itemach możesz chodzić na rdfa.

Jeżeli masz jakąś 90 to 800 golda szybciutko się robi, farm dungi, zbieraj wszystkie itemy i sprzedawaj. Zgadzam się jak wyżej tankować możesz nawet z two handel ale od tbc robi się ciężej dla healera z tankiem bez tarczy i jak nie ma heirloomow to ciezko bedzie wyhealowac, zelaszcza jak tank nie ogarnia.

Jeden run na sunwell i BT i masz ponad 1k golda :)

To jest moja pierwsza postać, heriloomy chce dlatego ze daje ten % do expa spodnie se już kupiłem teraz na głowe zbieram

yaro3000-gdzie znajde te sunwell i BT?

To są raidy na z 70lvla, więc musisz mieć jakąś postać na end game.

Boże to jak to twoja pierwsza postać to trzeba było zrobić z kimś rafa i byś expił 3x szybciej. Dwa dni i masz 85.

sr** te heirloomy one i tak są chyba tylko do 85 lvl a potem i tak będziesz je zmieniał. Jeżeli to jest twoja pierwsza postać to szkoda tracić czasu na farmienie kasy żeby sobie kupić te heirloomy, lepiej tą kasę zostaw i wydaj na 90lvlu na coś co Ci się przyda.

Boże to jak to twoja pierwsza postać to trzeba było zrobić z kimś rafa i byś expił 3x szybciej. Dwa dni i masz 85.

Weź się zastanów nad sensem swojej wypowiedzi. Gra pierwszy raz, i ma wycinac sobie 90% contentu, i speedranowac do enda?

Powiem tak wylvl juz pelno postaci i ogolnie heirloomy nie sa az tak bardzo potrzebne chcesz szybko wbic lvl to stosuj metode....quest, grind, dungeon czyli robiac questy bij wszystkie mobki podrodze oraz badz zawsze ustawiony do wyszukiwania dungeonow i tak w 4-5 dni bedziesz mial 90 ^_^

Weź się zastanów nad sensem swojej wypowiedzi. Gra pierwszy raz, i ma wycinac sobie 90% contentu, i speedranowac do enda?
To po co mu heirloomy, jak myślisz? Chce szybko wyexpić..btw. Poznać cały content może także na 90, nie widzę problemu.

Powiem tak, autor leci w c... skoro to jest jego pierwsza postac to nie moze kupic heirloomow :*.

może, bo sam tak robiłem.

Może, ale tylko te za golda o których właśnie mówi, no i musiał repe wbić, to już jakiś lvl musi mieć. Hmm ciekawe który ma lvl :)

mam tam jakąś postac na BLu, sprawdze czy mam tyle golda i jak co to Ci poślę, ale po pracy, czyli gdzieś około 18-19 :)

Spoko dzieki, level mam 64

Tyle kasy wydawać na 2-3 dni expienia.

Lepiej wbic szybciej ten 90 i wtedy zaczac se golda farmic

Ja wbijałem lvl robiąc większość zon z Vanilli i wszystkie z dodatków. 0 pośpiechu, full luz i nazbierało się ze 40k.

Tyle kasy wydawać na 2-3 dni expienia.

jakie tyle ? :D obecnie w godzine na blu z profesjami z ah nie wychodzac robisz 4-5k/godzina.

Podaj nick na pm jak kumpel nie jest frozen to Ci wysle jutro