Leman

leman dodaje mi offtop warm za byle co ostatnio za wypowiedz w dziale skyfroge prosze o zdiecie warów ( 2)

i przekazanie mu co to jest of top dziekuje za uwagę

poziom moderacji na tym forum ogolnie jest zalosny, jedyny plus forum, ze zrzesza ono wiekszosc PL graczy.

O jej. Niewiarygodne.

Pójdź najpierw po słownik, popraw swoją wypowiedź, podaj linki bądź cytaty swoich wypowiedzi, a Cię osądzimy.

Serio składasz skargę bez żadnych dowodów i pisząc gorzej niż dzieci w podstawówce?

Nie ma to jak pisac z dwoch kont w swoich poostach diablo bajlando czuc trolla na kikometr.

Temat o rekrutacji do gildii... a ten:
a co dostane za dołaczenie do gildi? bo inna ekipa powiedziała ze da mi i temki i pieniazki

Dobre :D

Takich trzeba tępić

a co dostane za dołaczenie do gildi? bo inna ekipa powiedziała ze da mi i temki i pieniazki
 Offtop~Leman
nazwa gildi cebularz! a i ja che grac bede miec nick master cebula albo Cebulamen czy,m zagram nie wiem
Offtop~Leman

jaki oftop? wiesz co to oftop? dejmi tego warma bo mi sie nieche pisac do hed adma

Albo jesteś trollem albo… (nie chcę warna). Nie rozumiem nawet po co napisałeś ten temat. Ewidentnie widać, że piszesz posty w taki sposób, żeby udowodnić nam, że jesteś śmieszkiem.

Bajlando to pewnie, twoje drugie konto. Od razu założyłeś, że nikt cię nie poprze. Czyli co, temat założyłeś, aby być bardziej popularnym? Mogłeś napisać PW do Lemana, z pewnością by Ci odpisał.

Eh… ciężko było mi napisać ten post, ciągle miałem ochotę użyć jakichś zakazanych słów.

BONUS

co to za kupa?edit a co by nie było oftopu ja na pewno nie zagram
Offtop~Leman

Niech jakiś pełny mod zamknie ten temat... szkoda czasu.

leman dodaje mi offtop warm za byle co ostatnio za wypowiedz w dziale skyfroge prosze o zdiecie warów ( 2)

i przekazanie mu co to jest of top dziekuje za uwagę