Prosze o pomoc bo ja w tym temacie straszny zielony. Ktory z tych 2 sprzetow jest lepszy do gier i czy warto je kupic czy moze poczekac troche nazbierac kasy i kupic cos duzo drozszego
Oto linki
Prosze o pomoc bo ja w tym temacie straszny zielony. Ktory z tych 2 sprzetow jest lepszy do gier i czy warto je kupic czy moze poczekac troche nazbierac kasy i kupic cos duzo drozszego
Oto linki
nie kupuje sie zestawow chyba ze z techplanet/morele (zestawy techplanet morele)
do gier to min 1700zl najlepiej 2300 a zeby byl mocny komp do gier na lata to 3200
W tych komputerach brak najważniejszej rzeczy - karty graficznej. O tyle o ile w topowych procesorach jeszcze da się coś ugrać na zintegrowanej, tak na tych procesorach raczej w za dużo nie pograsz. Jak wyżej kolega napisał, zestawy tylko na tamtych stronach, chociaż imo i tak lepiej poprosić to ktoś Ci złoży zestaw i będzie cacy.
Ok dzieki, czyli pozbierac kasy musze
Oto linki