Lepiej późno niż wcale

Witam.pewnie część osób już mnie zna ale to nic.

Nazywam się Jakub Małyszko mam 13(możecie być zdziwieni bo kiedyś pisałem że mam 18 lat nie??To mój brat który widział jakie miałem hasło i podawał się za mnie,na szczęście nie wypisywał głupot i nie dostałem bana przez niego),pochodzę z Białegostoku tu też się urodziłem.

Moje zainteresowania:Gry wszelakie najbardziej lubię MMORPG,jeżdżę też na BMXie.

Moje marzenia:Chciałbym zostać moderatorem tego forum myślę że mam jakiekolwiek szanse.

Również chciałbym mieć kochającą żonę i dwójkę dzieci myślę że te marzenie się spełni

Kim chciałbym być w przyszłości:Ginekologiem;D nie żartuje,Chciałbym zostać dentystą.

Rodzice:mam bardzo dobrych,zabawnych rodziców,

Obawy:Boję się trochę o To forum ponieważ aktywność niektórych tematów na pierwszej stronie to chyba max 100 postów no są wyjątki ale to są wyjątki;D

Boję się też o choroby na całym świecie najbardziej boję się raków lecz mam nadzieje nie spotka mnie to w takim wieku.

Wzrost:mam 170cm wzrostu trochę dużo jak na 13 lat nie??po prostu taki już jestem i nie myślę że to jest wada lecz zaleta,CO to tego wzrostu nie jestem też otyły.

Tutaj fotka(chyba jako pierwszy zamieszczę fotke nie?:D)

Zapalony gracz we Flyffa:http://img151.imageshack.us/img151/1861/dsc00605i.jpg

Tak więc mam nadzieje że powiedziałem to i owo na swój temat,mam nadzieje że mnie bardziej polubicie.

//Marzenia... Nic trudnego, inaczej jest kiedy się ma taką kule u nogi jak Hania - gdzie pójdę ja, pójdzie i on :D - R3m4ke

R3m4ke

o jakiej kuli mówisz?

no Witaj

Saluto

Witam!

Również chciałbym mieć kochającą żonę i dwójkę dzieci myślę że te marzenie się spełni

I to mi się w Tobie podoba! Mimo 13 lat już myśli nad daleką przyszłością ;)

Boję się też o choroby na całym świecie najbardziej boję się raków lecz mam nadzieje nie spotka mnie to w takim wieku.

Żyjesz w ciągłym strachu. Najwyżej złapie Cię kaszel ,broń boże coś poważnego ;D

Witaj!

EE w tym wieku szkoda martwić się o przyszłość przesadnie ;]

Cóż za ironia witam kogoś kto zdaje się zarejestrował się wcześniej :P .

P.S; Też jestem wysoki nie martw się ;P.

P.S2;bardzo fajna fotka ;].

A jak się podoba fotka:zapalony gracz w Flyffa;p?

M4rkopolo

Ja tu można powiedzieć jestem stałym gościem i to wiem na 100%;P

Elo mam nadzieje że spodoba ci się nasze forum . :)

Troche pozno to powitanie, ale co tam.

Czesc.

Dzz a czytałeś nazwę tematu;d?

Elo.

Co do fotki, niestety nie jesteś pierwszy, bo ja też kiedyś zapodałem ;]

Elo muchacho. Troszkę późno jak napisałeś w nawie tematu. Taki trochę nabijacz postów, ale wybaczam.

Witoj białostocki śledziu

Ładnie wszystko napisałeś te obawy,rodzice itp. :P,zastanawia mnie tylko jedno:

Ginekologiem;D nie żartuje,Chciałbym zostać dentystą. ??

Choroby tak czy siak będą na świecie. Ja już dawno pogodziłem się z jakąkolwiek śmiercią (lekko emo myślenie). Żonę zawsze znajdziesz, jeżeli dobrze trafisz, będzie cię kochać, tak samo jak dzieci. Mówisz, że lubisz MMORPGI, to tak jak większość osób na tym forum. Moją jedyną obawą jest fakt, że coraz młodsze dzieci sięgają po MMO jakiegokolwiek rodzaju i "wypacza" im to trochę rzeczywistość. A tak, witam :P.

No łosiu o co Ci chodzi to był tak zwany Joke nie??

A styczność z MMORPGAMI miałem od 8 roku życia ponieważ moje starsze rodzeństwo grało;D a ja patrzyłem i patrzyłem i te słowa skróty i inne pierdoły znałem a teraz jestem na bardziej zaawansowanym poziomie niż moi bracia(cioteczni,jeden rodzony).Jednym słowem szybko się uczę,a jako że w wieku 8 lat nawalałem nie byłem noobkiem(jak to w Tibi nawet mój brat prosił o itemki(żal) ja nigdy nie prosiłem wolałem sam dążyć do celu.

//Chodzi o to, że przecinek źle postawiłeś i wyszło na to, że twierdzisz, iż ginekolog to dentysta ^^

ins

Ins jak chcesz to go popraw bo ja nie mam siły;D

//Kurde kto mi podkrada kolor? - Kubox66

Kuboxx66 to jaki sobie życzysz??moge mieć zielony;D??

Ja osobiście zaczynałem od cRPG ( Gothic, Gothic II + NK). Później, kiedy moi rodzice zainwestowali w Internet, zacząłem grać w MMO. I, o dziwo, douczyłem się podstaw angielskiego. Teraz, po jakimś czasie grania w anglojęzyczne MMO, korzystania z portali o tychże grach w języku angielskim, całkiem dobrze nim władam. To tak na marginesie zalet MMO :P. Coś mnie dziś tknęło na spam... Zabić mnie!

Witam.pewnie część osób już mnie zna ale to nic.

Nazywam się Jakub Małyszko mam 13(możecie być zdziwieni bo kiedyś pisałem że mam 18 lat nie??To mój brat który widział jakie miałem hasło i podawał się za mnie,na szczęście nie wypisywał głupot i nie dostałem bana przez niego),pochodzę z Białegostoku tu też się urodziłem.

Moje zainteresowania:Gry wszelakie najbardziej lubię MMORPG,jeżdżę też na BMXie.

Moje marzenia:Chciałbym zostać moderatorem tego forum myślę że mam jakiekolwiek szanse.

Kim chciałbym być w przyszłości:Ginekologiem;D nie żartuje,Chciałbym zostać dentystą.

Rodzice:mam bardzo dobrych,zabawnych rodziców,

Obawy:Boję się trochę o To forum ponieważ aktywność niektórych tematów na pierwszej stronie to chyba max 100 postów no są wyjątki ale to są wyjątki;D

Wzrost:mam 170cm wzrostu trochę dużo jak na 13 lat nie??po prostu taki już jestem i nie myślę że to jest wada lecz zaleta,CO to tego wzrostu nie jestem też otyły.

Tutaj fotka(chyba jako pierwszy zamieszczę fotke nie?:D)

Zapalony gracz we Flyffa:http://img151.imageshack.us/img151/1861/dsc00605i.jpg

Tak więc mam nadzieje że powiedziałem to i owo na swój temat,mam nadzieje że mnie bardziej polubicie.

//Marzenia... Nic trudnego, inaczej jest kiedy się ma taką kule u nogi jak Hania - gdzie pójdę ja, pójdzie i on :D - R3m4ke

R3m4ke

o jakiej kuli mówisz?