Witam.pewnie część osób już mnie zna ale to nic.
Nazywam się Jakub Małyszko mam 13(możecie być zdziwieni bo kiedyś pisałem że mam 18 lat nie??To mój brat który widział jakie miałem hasło i podawał się za mnie,na szczęście nie wypisywał głupot i nie dostałem bana przez niego),pochodzę z Białegostoku tu też się urodziłem.
Moje zainteresowania:Gry wszelakie najbardziej lubię MMORPG,jeżdżę też na BMXie.
Moje marzenia:Chciałbym zostać moderatorem tego forum myślę że mam jakiekolwiek szanse.
Również chciałbym mieć kochającą żonę i dwójkę dzieci myślę że te marzenie się spełni
Kim chciałbym być w przyszłości:Ginekologiem;D nie żartuje,Chciałbym zostać dentystą.
Rodzice:mam bardzo dobrych,zabawnych rodziców,
Obawy:Boję się trochę o To forum ponieważ aktywność niektórych tematów na pierwszej stronie to chyba max 100 postów no są wyjątki ale to są wyjątki;D
Boję się też o choroby na całym świecie najbardziej boję się raków lecz mam nadzieje nie spotka mnie to w takim wieku.
Wzrost:mam 170cm wzrostu trochę dużo jak na 13 lat nie??po prostu taki już jestem i nie myślę że to jest wada lecz zaleta,CO to tego wzrostu nie jestem też otyły.
Tutaj fotka(chyba jako pierwszy zamieszczę fotke nie?)
Zapalony gracz we Flyffa:http://img151.imageshack.us/img151/1861/dsc00605i.jpg
Tak więc mam nadzieje że powiedziałem to i owo na swój temat,mam nadzieje że mnie bardziej polubicie.
//Marzenia... Nic trudnego, inaczej jest kiedy się ma taką kule u nogi jak Hania - gdzie pójdę ja, pójdzie i on - R3m4ke
R3m4ke
o jakiej kuli mówisz?