Lest 4 Dead

Witam mam pytanie bo nigdy nie kupowałem na steame za pomocą PSC i o to moje pytanie bo jest promocja na Left 4 Dead za 3.49 euro i czy jak zapłacę PSC o wartości 20zł to mi starczy? I wtedy od razu mogę ją pobrać?

Będziesz potrzebował na obecną chwilę jeszcze 95 gr. Wszystko zależy od tego jak stoi euro.

A może ktoś kupował i będzie wiedział czy to się zaokrągla jak w niektórych grach że PSC za 20zł starczy np na doładowanie za 5$

Będziesz potrzebował na obecną chwilę jeszcze 95 gr. Wszystko zależy od tego jak stoi euro.

Że co?

3.49e = 14.64 złoty - według google.

A czyli teraz pozostaje kupić PSC kupić L4D w skelpie na Steam i pobrać ? (sorry za takie pytania ale nigdy nie kupowałem przez steama)

wydaje mi sie ze psc 20zl=psc 5e

Mógł by ktoś kto sięzna wypowiedzieć bo niedługo promocja dobiegnie końca ;/

Kupuj śmiało, a kasę, która zostanie na karcie będziesz mógł użyć w przyszłości :)

Chcesz doładować za 5 euro

Euro - 4,19

czyli

5 euro - 20,95zł (5x4,19)

Więc brakuje ci 95 gr.

Chcesz doładować za 5 euroEuro - 4,19czyli5 euro - 20,95zł (5x4,19)Więc brakuje ci 95 gr.

Nie chce kupować za 5 euro tylko za 20zł gra kosztuje 3,49 euro

Kupuj śmiało, a kasę, która zostanie na karcie będziesz mógł użyć w przyszłości

Dzięki ;)

Witam mam pytanie bo nigdy nie kupowałem na steame za pomocą PSC i o to moje pytanie bo jest promocja na Left 4 Dead za 3.49 euro i czy jak zapłacę PSC o wartości 20zł to mi starczy? I wtedy od razu mogę ją pobrać?