KoneserGier - dobrze nam znana postać na tym serwisie, troll oczywisty do bólu, jednakże najprawdopodobniej bardziej inteligentna osoba niż 70% społeczności mmorpg.org.pl. (Z tego względu, że zdecydowana większość ludzi komentujących pod artykułami to niereformowalni I-D-I-O-C-I).Powyżej przykład komentarza towarzysza Konesera - dla niego to chleb powszedni, tak jak dla naszych kochanych polaczków kretynizm.Nie zamierzam go dekonspirować, ponieważ obvious troll is obvious, zadziwia mnie po prostu debilizm naszych cudownych rodaków.Wbrew wszelakim stereotypom uważam, że to nie Amerykanie, a Polacy są narodem ciemnym.Dziękuję za uwagę.
kretynizm ... hmmm jak spojrzałem na twój temat to właśnie to słowo przyszło mi do głowy... a może to było "idiotyzm", nie wiem co chciałeś udowodnić swoim tematem i nie chcę wiedzieć, wiem natomiast że nie mam szacunku do ludzi którzy Polaków nazywają polaczkami ... dziękuje dobranoc, aha i skończ pierd.... za przeproszeniem bo sam podchodzisz pod stereotyp tak zwanego "polaczka"
a co do Konesera, nie powiem czasami trafia z komentarzami, ale co z tego skoro na reputacje trolla pracował tyle lat, więc dziwią mnie ludzie którzy próbują go bronić, ludzie się nie zmieniają.
pozdrawiam i całuje rączki ![:lol:]()
Edit:
zresztą po co porównywać FPS/TPS do RTS, przecież to głupie jest po prostu, to tak jak porównać Batellfield do Company of Heros, albo jeszcze tysiące moim zdaniem tak głupich porównań można zrobić