Let the flame war begin

KoneserGier - dobrze nam znana postać na tym serwisie, troll oczywisty do bólu, jednakże najprawdopodobniej bardziej inteligentna osoba niż 70% społeczności mmorpg.org.pl. (Z tego względu, że zdecydowana większość ludzi komentujących pod artykułami to niereformowalni I-D-I-O-C-I).

60328184926734801800.png

Powyżej przykład komentarza towarzysza Konesera - dla niego to chleb powszedni, tak jak dla naszych kochanych polaczków kretynizm.

Nie zamierzam go dekonspirować, ponieważ obvious troll is obvious, zadziwia mnie po prostu debilizm naszych cudownych rodaków.

Wbrew wszelakim stereotypom uważam, że to nie Amerykanie, a Polacy są narodem ciemnym.

Dziękuję za uwagę.

The rest is silence. Btw ,nie zgadzam się z ostatnim akapitem twojej wypowiedzi .

KoneserGier - dobrze nam znana postać na tym serwisie, troll oczywisty do bólu, jednakże najprawdopodobniej bardziej inteligentna osoba niż 70% społeczności mmorpg.org.pl. (Z tego względu, że zdecydowana większość ludzi komentujących pod artykułami to niereformowalni I-D-I-O-C-I).Powyżej przykład komentarza towarzysza Konesera - dla niego to chleb powszedni, tak jak dla naszych kochanych polaczków kretynizm.Nie zamierzam go dekonspirować, ponieważ obvious troll is obvious, zadziwia mnie po prostu debilizm naszych cudownych rodaków.Wbrew wszelakim stereotypom uważam, że to nie Amerykanie, a Polacy są narodem ciemnym.Dziękuję za uwagę.

kretynizm ... hmmm jak spojrzałem na twój temat to właśnie to słowo przyszło mi do głowy... a może to było "idiotyzm", nie wiem co chciałeś udowodnić swoim tematem i nie chcę wiedzieć, wiem natomiast że nie mam szacunku do ludzi którzy Polaków nazywają polaczkami ... dziękuje dobranoc, aha i skończ pierd.... za przeproszeniem bo sam podchodzisz pod stereotyp tak zwanego "polaczka"

a co do Konesera, nie powiem czasami trafia z komentarzami, ale co z tego skoro na reputacje trolla pracował tyle lat, więc dziwią mnie ludzie którzy próbują go bronić, ludzie się nie zmieniają.

pozdrawiam i całuje rączki :lol:

Edit:

zresztą po co porównywać FPS/TPS do RTS, przecież to głupie jest po prostu, to tak jak porównać Batellfield do Company of Heros, albo jeszcze tysiące moim zdaniem tak głupich porównań można zrobić

Nie rozumiem w jakim celu napisałeś ten temat. Chciałeś się pochwalić? Coś ci nie wyszło. Mówiąc, że Polacy to ciemny naród obrażasz wszystkich użytkowników tego forum i nie tylko (jakby spojrzeć z innej perspektywy obrażasz sam siebie i swoją rodzinę, ale to nieważne), na podstawie wypowiedzi paru osób. Gratuluje inteligencji, którą chciałeś błysnąć, ale ci to nie wyszło.

W sumie też mnie drażni to określenie "polaczki",tym bardziej ,że pada z ust rodaka.Tylko zwróćcie uwage na tytuł tematu ,let the flame war begin ,może lepiej jak to się mówiło ..nie karmić trola.Pogadajmy o Arctic Combat na przykład ;)

3fz7.jpg

Edit:zresztą po co porównywać FPS/TPS do RTS, przecież to głupie jest po prostu, to tak jak porównać Batellfield do Company of Heros, albo jeszcze tysiące moim zdaniem tak głupich porównań można zrobić

Proszę bardzo, oto doskonały przykład człowieka, który nie rozumie co to trolling.

Właśnie takie porównania mają prowokować tego typu komentarze, gratuluję nabrania się na obvious trolla.

KoneserGier - dobrze nam znana postać na tym serwisie, troll oczywisty do bólu, jednakże najprawdopodobniej bardziej inteligentna osoba niż 70% społeczności mmorpg.org.pl. (Z tego względu, że zdecydowana większość ludzi komentujących pod artykułami to niereformowalni I-D-I-O-C-I).

60328184926734801800.png

Powyżej przykład komentarza towarzysza Konesera - dla niego to chleb powszedni, tak jak dla naszych kochanych polaczków kretynizm.

Nie zamierzam go dekonspirować, ponieważ obvious troll is obvious, zadziwia mnie po prostu debilizm naszych cudownych rodaków.

Wbrew wszelakim stereotypom uważam, że to nie Amerykanie, a Polacy są narodem ciemnym.

Dziękuję za uwagę.